Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/marija15ebb

Marketing

VRAČAJU SE VRAČAJU!!!!!!!!

Ivan Buljan, očekujući rasplet svog statusa, radi, kako je kazao, preko sto na sat.
Prvi opipljivi uspjeh trebalo bi biti dovođenje Ivana Strinića, lijevog bočnog igrača, nekada juniora Hajduka, za kojeg se interesirao i Dinamo. Navodno je njegov povratak u Hajduk gotova stvar, tako da će Dinamo zamjenu za Čalu trebati potražiti drugdje.
"Sve ćemo znati za dan ili dva" kaže Buljan.

A Buljan je jučer razgovarao s Josipom Skokom, u njegovu slučaju još je ipak mnogo nepoznanica.
"Naravno da bih volio vidjeti Skoku u Hajduku, no on očekuje hoće li mu stići ponuda nekoga europskog kluba, a mi se s njima financijski ne možemo natjecati", kaže Buljan.

A još jedan hajdukovac, miljenik navijača, u Splitu traži novi angažman. To je Milan Rapaić. Navodno su za njega zainteresirani neki talijanski drugoligaši, no nije ravnodušan ni Hajduk. Miki je ovoga proljeća u dresu drugoligaša Trogira pokazao da još nije za mirovinu, a uzimajući u obzir da ga Hajdukova struka cijeni, a tu je i njegovo prijateljstvo s Vučevićem, ne bi bilo iznenađenje da opet zaigra u bijelom dresu.

Buljan do daljnjega
Upitno je odnosi li se Zakon o športu, i to njegov članak 13 na Buljana. U Zakonu su nabrojani poslovi koje prijavljena osoba ne smije raditi i funkcije koje ne može obavljati, a među njima nisu i Buljanova zaduženja. Pravničkim riječnikom govoreći, promašena pasivna legitimacija.

Kako sada stvari stoje, Buljan će ostati sportski direktor barem dok Hajduk ne postane sportsko dioničko društvo, na koje se zakon primjenjuje. Uostalom, i Ante Nosić mu je rekao da može normalno raditi.


vecernji.hr


RUKI NAM IPAK NE ODLAZI U DINAMO!!!!!!!!!!!!!!!! Procitala sam i da se hoce vratit, uz Skoku i Rapaića, Deranja i Bilić .......u igri za dolazak je valjda i Miladin.....a sportski direktor Zadra je reko da postoji mogucnost da Šubašić ode u Hajduk.....Hajduk pokazuje veliki interes i za Tomasovom......

pozzzz svima koji mi komaju.....
wave mah wave mah wave mah wave mah


Post je objavljen 28.05.2008. u 20:29 sati.