Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jednarijecjedovoljna

Marketing

Malo o frendovima s kojim idem u raz...

Ey...evo me napokon ...znam da sam rekla da ću napisati malo više o onim pjesmama, ali imam nešto drugo u planu. Evo malo opisa prijatelja, nemojte se naljutiti ako sam nešto krivo napisala...


Claudia: ona vam je luda, stalno se šali i lupa neke gluposti pa se smijemo, opsjednuta je šahmanovićem i bosnom, super sam s njom, stalno idemo zajedno u jet…ma ona vam je totalno luda i stalno se zabavlja….voli zezat ljude ...ma super je.

Terezija: ona je na prvi pogled jako povučena i sramežljiva, ali kad ju upoznaš baš je zabavna i možeš se s njom šaliti i zezat, ne podnosi Zeca jer ju on stalno zeza (uostalom on je idiot), s njom sjedim u klupi…ona mi je jedna od najboljih frendica...stvarno je super...ma najbolja

Tea:ona je zabavna i isto luda , a da ju čujete kad počne pjevati…hmm...blago rečeno užas…hehe…voli me u inat zezat s tim pjevanjem,jer zna da ja ne volim kad ona pjeva, neću reći da je ona živčana nekad i da lako plane, jer ne želim da se naljuti…sluša hip hop ,ali i domaće, obožava crnce kao i ja, u nekim stvarima se stvarno slažemo.

Eva: dobra cura i isto zabavna, savjetovat će te i pomoći ti kad zatreba, nekad je jako ozbiljna, ali nekad luda, s njom se baš ne družim puno u zadnje vrijeme, voli plesati latinoameričke plesove i zna matematiku, najbolja učenica u razredu….najmlađa i najvišlja…hehe.

Matea: ona je super i jako zabavna, kad se ona počne glupirat i smijati…isto nekad zna biti ozbiljna, kad se naljuti bolje bježite..hehe…ona i eva su nerazdvojne…ona je naša plavuša s mozgom.

Ena: isto jako zabavna, stalo se smije i sve joj je smiješno, rijetko kad je ozbiljna, jako voli dečke…hihi…ne voli školu koliko sam primjetila…nju baš trebate upoznati .

Dijana: jako dobra cura, uvjek će pomoći kad nešto zatreba, isto je zabavna…dio skupine med girls, s Evom, Leom, Evom i Mateom je nerazdvojna, sve u svemu jako dobra osoba.

Lea: ma isto luda i zabavna, prije smo se više družile ali nema veze...voli se zezati, isto nerazdvojna s Dijanom, Evom, i Mateom.

Manuela:ona ne ide samnom u razred, ali mi je jako dobra frendica. Voli se zezati, i šaliti, svima bi uvjek pomogla kad nešto zatreba, jako smo dobre...Pjeva isto u Vita Novoj, ima stvarno super glas...odlična je učenica...ma sve naj...

I još neki dečki…

Plavček: obožava svoju Lanu, voli plesati i pjevati, pjeva u Vita Novoj, s njim se nekad stalno svađam, ali više iz šale ,ma dobar je on, želi postati novinar..i tako

Antionio:on je po meni jedan od najboljih i najnormalnijih dečki u razredu, voli se zezati, i pravi je prijatelj, nikad ne bi udario curu kao neki, s njim se može normalno razgovarati, on i Wiky, tj. Antun, su najbolji prijatelji od prvog razreda.

Andry: on baš sve zeza, zabavan je i voli se šaliti, nekad malo pretjera ali ajd dobro, najdraži mu je predmet matematika, bar mislim, reko je da želi postati profesionalni alkoholičar ili tako nešto…ma on je lud..


Evo to bi bilo to. Čujemo se još ako mi se bude dalo pisati...Nadam se da će vam se svidjeti opisi. Komajte, nešto ste se uljenili pogotovo neki. Sve vas pozdravljam i šaljem vam svim velike puse...kiss kiss kiss








Post je objavljen 28.05.2008. u 14:37 sati.