Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thesims2wonderlands

Marketing

********

Ako igrate Pleasantview sigurno znate za obitelj Goth. Bella Goth je bila oteta od vanzemaljaca i nije vraćena. E, pa ona nije sasvim nestala iz Simsa. Nju možete naći u Strangetownu kao prolaznika.Možete ju vratiti natrag u Pleasantview, ako baš želite... Ne znam ima li to smisla, ali bilo bi lijepo... =))))) Samo je problem u tome što ona u onom svom family tree-u nema nikoga... Uopće ih se ne sijeća. Tko zna što su joj vanzemaljci radili tamo gore.By the way i vi možete to napraviti nekom svojem Simljanu. Kako? Morate imati teleskop (nije važno koji, samo je važno da ga imate). Dok ste još u neighborhoodu morate upisati šifru bool Prop TestingCheatsEnabled true. Pazite na velika i mala slova i razmake. Onda kliknete na shift i pojavit će vam se dvije opcije - "DEBUG - Get abducted" i "Force Error". Vi izaberite onu prvu, tj. DEBUG - Get abducted. Onda će vam se pojavit jedan "filmić" kako vašeg Simljana otimaju vanzemaljci. I to je to! Ali vašeg Simljana će vratiti, ali potpuno zbunjenog! Ako je "izabrani" muškarac, on će zatrudnit i imat će vanzemaljce. (Ovo će vam biti poznato ako igrate Strangetown - obitelj Curious...)
Ako igrate Riverblossom Hills u Seasonsima, imate onu obitelj u kojoj su dva Simljana zeleni (plantsims). Plantsima možete napraviti tako da kupite 12 ambrosialnih drveta. Ako vam fali love, šifra je motherlode (to je za 50 000), a možete i napisati "familyfunds [ime obitelji] [lova]", npr. "familyfunds Pleasant 1000000". Na stroju za vrijeme napišite "hail". Nakon 1 sata isključite to i vidjet ćete topole. Pošpricajte ih. I tako mnogo puta. Jednom bi se vaš Simljan trebao pošpricati and that's all.
Ako imate Nightlife, idite malo u Downtown. (Noću, of course!!!!!) Vaš Simljan mora imati dovoljno Influence poena... Kad sretnete neko čudno sivo biche, e onda ... Aha, ne varate se - to je vampir. Onda se morate sprijateljiti s vampirom i nagovoriti ga da ugrize drugog Simljana. Ali nije ni to bash tako jako sigurno, jer ga taj Simljan može odbiti. Zato je najbolje da u susjedstvu napišete šifru boolProp TestingCheatsEnabled true (točno tako). Onda odite u kuću u kojoj je taj Sim kojeg želite pretvoriti u vampira. Onda kliknete na shift i izaberete Make Vampire. Samo još neshto, vampirima možete napraviti kuće s prozorima, ali oni po danu moraju spavati inače će ih sunce spaliti. Iako mogu spavat u običnom krevetu, bolje im stoji onaj kovčežić. Imaju i nove "vrste" hodanja - Stalk here i Fly here. Ako vas počne živcirati skrivanje od sunca, pozovite onu vračaru (kliknete na telefon, pa call, service, matchmaking service) i kupite Vampicillin-D. Onda će se vash Simljan izlijechiti od vampirizma. Ili samo jednostavno upishite onu šifru i kliknite na Cure Vampirism.


Post je objavljen 28.05.2008. u 11:11 sati.