Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/suncokretic1

Marketing

Opet u borbu sa T-com-om iliti "Sancho Pansa opet jaše" plus update

Najprija da kažem kako ja kućne račune ne plaćam redovito. Moj grijeh. Radim to sezonski jer i zarađujem sezonski. Pa mi se tako tu i tamo dogodi i pokoja opomena. Osobito za telefon i internet. Ja priznajem također da je malo u pitanju i nemar.....jer, "sutra ću". Pa zato i plaćam kamate - dakle - moj problem.

Vjerojatno se još sjećate mog nedavnog posta o 22 kune zbog kojih su mi iskopčali internet. Najprije su rekli da smo preplatili 26 kuna, pa za par mjeseci da smo im dužni 22 kune. Iskopčaše nam internet jer sam od ljutnje ignorirala tu opomenu.
Pa sam, da bi nam ukopčali internet platila i faksirala im sve šta sam bila dužna. Izričito zam zahtijevala da mi kažu točan iznos da budem "na nuli". I platila sve po njihovim računima-uplatnicama. Platili smo neki dan i 3. i 4. mjesec zajedno.
Danas stigla opomena na 26 kuna duga za 3. mjesec!!!!!!!!! Kako uopće može biti 26 kuna kad je ADSL 59 kuna najmanje (ako se ne varam)? Zovem ja opet onaj famozni broj. Ljubazna gospođica mi kaže .......svašta nešto....ništa nisam skužila osim da je najbolje da to riješim (čitaj. platim) pa ću biti mirna. Jer, da sam izgleda neki račun dva puta platila pa je jedan bio manji pa ........blablalba.....
I dobro. Nije se sa rogatim za bosti, mislim si ja a i glava me boli već danima pa nemam snage razmišljati. Platit ću još i tih 26 kuna da mi opet ne iskopčaju i da budem konačno mirna.
Ali, Lav se ozbiljno naljutio! Potražio uplatnice, sve su na broju. Uplaćene točno kako je pisalo.
Zovem ja ponovo, slučajno dobijem istu službenicu što mi je olakšalo obašnjavanje. Idemo iz početka, ja objašnjavam šta smo platili i da nam nisu htjeli ukopčati internet dok nismo sve podmirili, njoj ništa nije jasno, ali neće priznati.....i blablabla.....ispostavi se da su proknjižili račun za 4. mjesec a za 3. nisu. A plaćeni su istog dana na istoj pošti. Pita da li sam to platila općom uplatnicom - nisam (to me već pitala za neke druge račune i to bi bilo objašnjenje!)......e, onda se ispostavilo da ću, kad se i taj račun proknjiži opet biti u preplati za nekih 50-tak kuna!!!!!!!!!!!
Moram sutra nazvati ponovo kad se račun proknjiži da konačno sve raščistimo.

Nije vam ništa jasno?
A kako bi vam i bilo kad ni meni nije. Još mi je nešto drobila o pozivu na broj računa i o koječemu.....ma, ja više ne znam ko je ovdje lud?????
I može li se sa njima biti "na nuli"?
I, zar oni kao tvrtka koja je ovisna o računalima nemaju mogućnost vam reći koliko ste do sad sveukupo dužni, ono zbrojeno i oduzeto, ukupno, neovisno o broju na računu za prošle mjesece? Onako kako to radi Elektra, npr.
Ja stvarno ništa ne razumijem.
A mislim koješta, samo neću reći jer bi me mogli optužiti da sam ih vrijeđala. Još bi mi to trebalo!
E, a sad bi ja mogla tražiti kamatu za ovih 50-tak kuna koji će biti kod njih dok ne dođe račun za 5. mj. zar ne?roflroflroflroflroflroflrofl

Htjela sam ovo napisati razumljivo, ali ne mogu.

UPDATE, 28.05. U 21.00

Zvala sam ih danas ponovo. Proknjižili su račun i kažu da sam u preplati 59 kuna. Ne znam otkud im to, jer po mom računu bi trebalo biti nešto manje od 50........nije mi mogla objasniti otkud mi to.
A pomijeniti operatera koliko sam čula baš nema smisla. U VIP-u nisu ništa bolji, Iskon je skup, Iskon duo kod nas nedostupan, Optima ista ko i ostali.......
Sve su to.......

Post je objavljen 27.05.2008. u 22:48 sati.