Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ivanickekronike

Marketing

Reakcije !!

Nakon ovih par postova od kojih niti jedan nije bio zlonamjeran već samo moje mišljenje s kojim se naravno nitko ne treba slagati, javljaju se neke anonimus spodobe. Ako je moja ocijena 3++ nekog uvrijedila izvinjavam se. No ipak bi poslao javnu poruku osobi "black ..... nešto" za koju znam koja je i koja se našla povrijeđena iako je nisam niti imenom niti prezimenom spomenuo u nijednom postu niti komentaru.
Prvo bih spomenuo da meni kad se nešto na tv-u ne sviđa uzmem daljinski i prešaltam program, a ne zovem HTV da im j..... ma..... zašto su to i to pustili niti se upuštam u takve gluposti. No on si daje za pravo da nekog proziva. Stari moj nije ovo komunizam u kojem bi ti htio živjet, već blagodati demokracije da imam pravo na svoje mišljenje, pravo na pisanje bez proganjanja hrpe ljudi koji se ne slažu samnom. Ta su vremena prošla, a ako ne vjerujete pogledajte oko sebe, ako uopće vidite od vlastitog ega.
Dotični bi trebao prvo napraviti reda kod sebe doma, odgojiti svoju djecu , pa tek onda komentirati nešto. Naučiti 12 godišnju "gLuPaČu"koja sebe sama tako naziva da nije lijepo psovati i mješati se u nešto što ne razumije. Onog većeg naučiti kulturi ponašanja kad je vani s društvom na bazenu,pijan ko letva porazbija sve staklene boce zajedno sa društvom i on je onda "fin" dečko. Mamino čedo. A otac je još k tome besramni kradljivac, a za kojeg sam mislio da smo čak prijatelji. No hvala na takvom prijateljstvu. Mogu i bez tebe živjeti. Pokrade ti ideje, i gotove materijala sa kompa, i onda ih koristi bez srama za svoje projekte, za koje se nije ni pomučio već ih definitivno ukrao.Ali to još nije sve, već nakon svog projekta ide Gđi. Draženi Muha u Poglavarstvo tužiti se da su njega tehničari htjeli prevariti za cijenu razglasa. Stvarno sramota. Nisam mogao vjerovati kad sam to saznao. Onda se još pokrije dekom humanitarnog djelovanja???? Halo licemjeru. Pa zar misliš da su svi Ivaničani budale te da su vesla sisali. Stvarno mi je dosta takvih ljudi.
Od danas sigurno prekidam bilo kakvu konverzaciju sa dotičnima i njima sličnima. Bilo kim tko ima veze sa njim ili organizacijom koja sa njim posluje.
Čovjek koji javno izjavljuje : "Zašto je naša slikarica gđa. Mihaljević dobila od grad 250.ooo kn? Šta ona to radi da je toliko zavrijedila?" Ne znam otkud mu taj podatak, ali ja ga nisam našao ni u jednom gradskom dokumentu.Bez obzira na to otkud mu pravo da pljuje po nekom koga niti ne poznaje, a kako je i sam izjavio ne pozna niti njezin rad. nema pojma šta ona uopće radi. Gospodo iz Gradskog poglavarstva molim Vas da odstranite takve osobe iz svojih planova, jer radi njega nitko drugi ne može dobiti niti prostor jer se on dogovorio valjda sa nekim iz naselja Lonja da samo oni mogu koristiti Dom.A ostali u ovom gradu ionako nisu ni zaslužni. E pa to tako neće ići. Ukoliko se to ne promjeni postoje i zakonska sredstva kojima ćemo se boriti protiv takvog ponašanja. Nadam se da sam bio dosta jasan. Ipak smo mi pravna država, iako on ne misli tako i zato radi to što radi.
Toliko za sad, a zbog njega sam i zabranio anonimne komentare, jer mi ide na živce sa svojim pametovanjem. Svi dobronamjerni imate zato mail pa pišite i sve mailove ću objaviti. Eto došlo vrijeme da se krene.
Pozdrav!

Post je objavljen 27.05.2008. u 19:04 sati.