Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/marija15ebb

Marketing

NE ZNAM ŠTA BI REKLA.........

Nakon Hajdukova paketa Rukavina - Čop i riječke zvijezde Anasa Sharbinija iz maksimirskog su transfernog bubnja u ponedjeljak izletjele kuglice s prezimenima novih potencijalnih meta.

Vrlo je izvjesno da će u Maksimir na kraju sletjeti splitski dvojac Ante Rukavina i Duje Čop. Prema tumačenju nekih insajdera, posao je politički prokuhan u laboratoriju vladajuće stranke i osmišljen je kako bi zadovoljio tri strane - Hajduk te zagrebački, ali i kijevski Dinamo.Zbog toga i iznenadni zaokret Ognjena Vukojevića prema Kijevu treba promatrati kao komadić jednog većeg “puzzlea”, dodaje naš sugovornik.

Maksimir u takvoj križaljci dobiva golem novac za Vukojevića plus dvojicu potentnih Hajdukovih napadača, uz obvezu da Poljudu ubrizga financijsku injekciju od 20-ak milijuna kuna. Hajduk ostaje bez igrača, ali dobiva novac, otkupljuje Cernatov ugovor po diskontnoj cijeni i usput gura prema izlazu Sinišu Šošu, koji je postao previše utjecajan u klubu. Kijevski Dinamo bi pak trebao profitirati tako što će u budućnosti imati povlašteni transferni tretman u Maksimiru, jer je Igor Surkis namirisao strašan potencijal u mladim zagrebačkim igračima...


jutarnji.hr


Post je objavljen 27.05.2008. u 12:04 sati.