Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blogerice13

Marketing

NeMa NaSlOvA, OtIsAo Je Na PuT!

Hey!
Hvala svima koij su nam komali. Pisat cu podnaslove jer mi je tako lakse ( ipak nesmijem nista zaboraviti ):

***sKoLa***

Jucer smo bili u Osijeku i Kopackom ritu, krenuli smo u 7 ujutro (pravi uzas) i vozili smo se 4 sata, u Osijeku je bilo dobro, jedino sto smo obilazili same katedrale nismo niti isli u shoping. Na Kopackom ritu je bilo dosadno samo smo se vozili brodom. Kad smo isli do Osijeka, cure iz a razreda su pocele pjevati (na sav glas) CAJKE (bile su si ponijele radio) i kasnije im ga je profa uzela.I dobile su ga kad smo se vracali, ali su morale slusati Prljavo Kazaliste jer im je netko strgao cd s CAJKAMA. I za kraj koja slika:




***pRiJaTeLjI***

Dugo sam mislila kaj da tu napisem ali jednostavno nemam ideja. Jedino to sto su mene neke osobe za koje sam mislila da su super i da su mi frendice iznevijerile, ali ne zelim pisat zkj jer bi se znalo na koga ciljam. Ah zaboravit cu na to jednog dana (ne uskoro). Ali ipak nisam samo tuzna nego sam i happy jer danas dolazi jedan pesek, jedva cekam.

***sTa SlUsAm I gLeDaM***

Uglavno slusam sve sto sam i prije, nema bas nekih promjena, a u zadnje vrijeme gledam filmove! Nadem nekako vremena za njih, zadnje sam gledala Jurski park 2 (od filmova).

***KrAj***
Znam, nije bas nesto dugacak post, drugi ce biti. Pozzzzz cijelom mom razredu.
I komajteee!
pozzzzzzzz

by:Little -SAD- girl
( Jasmina )

Post je objavljen 27.05.2008. u 09:31 sati.