Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/suncokretic1

Marketing

Top gun


Image and video hosting by TinyPic

No, dobro, znam da naslov nema veze sa ovim gore osim što su u pitanju avioni.....ali ništa bolje mi nije palo na pamet.
A otkud meni sad avioni?
E, u sklopu obilježavanja Dana oružanih snaga kod nas se skupilo sve što u HV vrijedi. I pokazuje se. Ima tu svakakvog oružja, nisam bila nego sam čitala ovdje.
A ono što sam vidjela je bilo prekrasno. Avioni. Svakakvi. Ja se u to ne razumijem, ali pretpostavljam da je onaj koji najjače tutnji i najbrže ide Mig. Dalje neću jer: "bolje šutjeti i pustiti ljude da misle........". A bilo ih je još. I letjeli su u prekrasnim formacijama i izvodili sve one loopinge (ovo me upravo Buntovnik naučio kako se piše) i još koješta po zraku, to trebate vidjeti, ne mogu vam ja opisati. Pa su tu bili helikopteri iz kojih su iskakali padobranci koji su trebali sletjeti na binu pred Predsjednika. Da li jesu, ne znam. Ja sam uživala u pogledu na nebo. Zaista je fascinantno! Samo voziti u takvoj formaciji bi bilo teško sa automobilom na cesti a kamoli sa 5 aviona na nebu!!!! Da se jedan malo zanese - odu svi!
Još sam pod dojmom!
A upravo je na TV-u Čelični orao. Zvuk je kao onaj od popodne.

Ustvari sam htjela reći - I JA BI!!!!
No, dobro, možda baš ne bih htjela pilotirati vojni zrakoplov, ali bar se voziti u nekom običnom, malom! Imam i neku ideju, ali do realizacije iste je još daleko.......ali, letjet ću i jayesyesyesyesyesyesyes!!!!!!

Post je objavljen 26.05.2008. u 21:27 sati.