Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fanbonjovi4ever

Marketing

Kisssssssssssssach!

HAy!Kaiko ste mi ljudeki moji? Ma ja sam ok!thumbup jejejej! U školi mi je danas bilo ok, dobila sam 5, neke osobe su postale jaaaaaaaako bezobrazne ali ja tu ništa nemogu(osim da ih ubijeeeeem?!) hmmmmmm...... ma neeeeeee nemogu ja ni to!Poslje škole je MArina došla kod mene pa smo se zekale, tračale....deadsisisisisisisi! Čak mi je nabrala i jedan cvijetzujo hehe.
MAlo smo tračale,pa smo pokušavale ić na internet ali nije uspjelo, onda smo nabrale malo trešanja pa smo ih jedna drugoj gađale u usta.I onda je ona morala ić domaa! A ja na gimnastiku. Jooooooooooooooooooj, da bar sam se upisala u glazbenu školu pa da naučim svirat gitaru nego ovolud ccccccccc!
KAda sam došla sam jela kolače od none jer nam ih je poslala....... pa sam morala ić pomagat na zemljište i tamo sam stalno jela trešnje ali i radila samyes! A moj brat je stalno nešto njurgal! I kada su mama i brat otišli ja sam ostala i tamo sam brala trešnje a tata je radio na zemljištu.
Sada sam se sjetila da još nešto trebam tj. morala bih možda napravit sada ali nekeko mi se neda . Sutra idemo na izlet u Crikvenicu.......smokin dddddddd! A ja sam se opremila ko da idem neznam di! Eto neznam, šta da vam više napišem! E da! Dajte više posjetite moj i Marinin blog pa da komate malo! Da morate ono! Pa da dobijemo malo komova i od vas! Kizzzzzzzzzz!

Ovo je video koji sam i MArini dana spokazala a on je naravno od moje naj grupe Bon Jovi! Rekla je da je super a i baš je romantičan!




Post je objavljen 26.05.2008. u 21:18 sati.