Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/folklorni

Marketing

10. županijska smotra folklora u Otočcu

OTOČAC - Kulturno umjetnički program 10. smotre folklora Ličko-senjske županije započeo 23.V.2008. izborom najljepše nošnje. Drugog dana, 24.V.2008. program doživljava pravu menifestaciju. Otočac je bio raspjevani i rasplesani grad...
Kulturno umjetnički program u Otočcu održavanjem 10. smotre folklora Ličko-senjske županije, a koji se proteže kroz 2 dana, započeo je 23.V.2008. godine s programom izbora najljepše nošnje u prostoriji GPOU - Gacko pučkog otvorenog učilišta.

Drugog dana programa, 24.V.2008., ispred GPOU, predstavljene su kulturno umjetničke udruge i društva Ličko-senjske županije s određenim gostima van županije. Program je započeo manifestacijom kolone svih društva i udruga koji su se kretali pravcem od Srednje škole, glavnom cestom, prema GPOU. Svako društvo je u koloni pjevalo pjesme karakteristične za mjesto iz kojeg dolaze. Dolaskom ispred GPOU, na pozornici od drvenih dasaka, započeo je drugi dio istog programa. Započela je prezentacija svakog društva posebno u njihovom najboljem izdanju kroz ples i pjevanje.

LIKA NET

Post je objavljen 26.05.2008. u 09:33 sati.