Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/knjigoljupka

Marketing

Lice djeteta

Jedan krimić koji sam jučer završila i ne mogu ništa reći protiv njega.Nije loš,ali ja nisam baš luda za krimićima.Ni sama ne znam kako sam ga uzela,to nije moj stil,ali eto,pročitala sam ga za par dana i oni koji vole krimiće,neće pogriješiti ako ga uzmu.
A sad malo o nečem drugom ,ne mogu uvijek pisati o knjigama.
Moj sin prvorođenac završio srednju školu,još mu ostaje matura i nadam se da će upisati fakultet.Prošao je s 5 u 4.razredu,ali prva tri je prošao s 4 pa mora polagati maturu.Kad se sjetim kako je meni bilo krasno kad mi je nastava završila 15.5.,nisam polagala maturu,a prijemni bio tek u 9.mjesecu.Imala sam cijelo ljeto za učenje i na prijemnom sam bila izvrsna,četvrta.Danas bih bila sretna da mi sin upadne bilo kako na fakultet pa i s plaćanjem 5 i pol tisuća kuna,samo neka upadne.Njemu je prijemni početkom 7.mjeseca i nadam se da će se uspjeti nekako ugurati na ekonomski fakultet.
Sin broj dva uskoro završava 8.razred,nadam se s 5,jer je sve razrede dosad prošao s 5.On bi se mogao upisati u bilo koju školu,ali on ne želi u gimnaziju.Ja ga nagovaram na ekonomsku,a on kaže da će još razmisliti.
Curica završava drugi razred,opet s 5(bože što ja imam pametnu djecu),tablicu množenja je naučila,a na sat baš još ne zna dobro.
Ma,imam ja krasnu djecu.Kad ih vidim,kao da mi sunce grane.Ozbiljno.

Post je objavljen 25.05.2008. u 16:28 sati.