Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

PAUKOVEC PRVI SA 30,60 SEKUNDI

DEANOVEC
Piše: Damir Marenić

Legendarni Papa
Danas se na poligonu DVD Deanovec a pod pokroviteljstvom grada Ivanić-Grada te VZG Ivanić-Grad održao 1.kup Deanovca. Uz nastup 43 ekipe razvrstanih u 4 kategorije (muski A, žene A, muški B, žene B) postifnuti su zavidni rezultati, Kod žena b prvo mjesto pripalo je ekipi Bešlinec,drugo mjesto za ekipu Lipovec Lonjski dok su treće bile žene iz Male Hrastilnice.
U kategoriji muški B prvo mjesto pripalo je ekipi Breška Greda dok su drugo mjesto osvojili muži iz DVD Trebovec.U kategoriji žene A nastupilo je devet ekipa a najbolje su bile djevojke iz DVD Jalševec Breški,drugo mjesto za ekipu DVD Gornji Desinec dok su treće bile djevojke iz DVD Desno Trebarjevo.

U najzanimljivijoj kategoriji muški A nastupilo je 28 ekipa, te su postignuti sljedeći rezultati.Prvo mjesto za ekipu DVD Paukovec koja je odradila vježbu za 30,60 sekundi ,drugo mjesto za ekipu DVD Belajske Poljice 34,90 sekundi dok su treće mjesto odnjeli dečki iz DVD Čazma rezultatom 36,80 sekundi. Po rezultatima je vidljivo da je natjecanje bilo iznimno jako jer je još ekipa radilo vježbu oko 30 sekundi ali su imali manje sportske sreće. REZULTATI

Post je objavljen 25.05.2008. u 09:15 sati.