Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/razmazeno5deriste

Marketing

x . zLatne goDine i duGe sjenE , pomoLi se za naSe vRijeme . x

Eei.Opet nemogu vjerovat , ja pisem post.Cuda se dogadaju..
Mda.
Ljepo je bilo ovih dana .. Ja slavila rodendan.Nda.Sranje od rodendana ispalo.
Gledali smo onog Iron mana , a ja i Dodoiica moa crkavale od dosade.Deset puta isle do wc-a.I onda iza tog filma bila dosadaaa.Ma uzas.
A Adriica moa i Dodoiica mi kupile HeLLo KiTTy torbu.Joj kak mi je cjakana. :)
Al da mi sad pustimo taj tzv rodjendan .. Ionak nie bilo nis zanimljivo .. Ovaj zadnji tjedan je takoder bio sranje.
Al mi je ustvari pomogo da skuzim razliku izmedu pravih pravih prijatelja i onih "pravih" prijatelja , koi ce ti prvom prilikom zabit noz u leda.
U utorak , na nasem dragom [.dosadnom.] likovnom sam to skuzila.
Naci ono .. Dobro je svima u mom razredu poznato da sam ja pred par godinu slusala Mansona , Filtha i ostale [.kako bi ih moi "prijatelji" nazvali.] "sotonjare".
E i sad .. Oni su poceli sa , njima , "zezancijom" mene zvat tk , "sotonjara".I ono sta ja zelim rec od samog pocetka , na tom likovnom svi su se okomili na metalce.Za one koe sam mislila da su pravi prijatelji , za koe sam ja bila spremna sve uciniti .. Oni su meni zabili noz u leda ..
Po ploci su poceli pisati "ubij metalce" i svi su se poceli derat "sotonjare .." ovo ono.Mislim stvarno mi se svi pocinju gadit.Jebote ako ja ne diram njihove cajke i ne serem po njima jer mogu trpit sve vrste muzike , onda neka oni ne diraju ni moe.Ionako ni ne slusam bas vise metal.Al najgore mi kad dodu da je Nirvana .. Nesto .. Ono e .. Joj.Jos sam se skoro bila rasplakala.I onda se pokazalo ko je pravi prijatelj , ko je jedini tad bio uz mene i ko je uvijek uz mene kad nesto nie u redu .. Adriana.
.. Prijatelj je covjek koji zna sve o tebi i svejedno te voli ..
Stvarno .. Adriana je meni naj naj frendica jos od drugog ili treceg razreda [.od kad i ti neki decki.].I ona je stvarno uviek bila samnom kad je to bilo potrebno i nikad mi nie okrenula leda ili nes .. A ovi decki .. Koe sam uviek volila .. Stvarno ono .. Ma necu vise ni pricat o tome.
Ugl.Za sad vjerujem samo jednoj osobi , od svih muskih prijatelja , a to je Josip.Iako se ne poznam s njim kao sa Adrianom , imam filing kao da ga poznam cijeli zivot i vjerujem mu ..
Adriani , Doris i Josipu puno hvala i puno pusica.*
.. Prijateljstvo nam pokazuje da ni u jednoj tuzi ni radosti nismo sami ..
I onda tk jucer moa Adriica i ja bile u kinu isle gledat Indianu.Ma bas mi je bilo ljepo.Lol.Dvorana bila puno pa se nisam mogla izvalit.Al oke.Jos iza nas bili neki Lovranci .. Ma sigurno poznaju nase Lovrance.xD.
I onda tk malo po Toweru i onda malo po Korzu .. I onda doma.I ja jos u busu sjela na zvakacu ¡.¡'
I jos nove traperice .. Al oke , tata ocistio :P
Puno za citanje .. Dovoljno za sad.
Ljubim i volim vas sve a pogotovo Adriicu i Dodoiicu i Josipa i jos nekog <3
Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 24.05.2008. u 18:36 sati.