Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ilovemysweetheart

Marketing

Prekretnica

Ne,nema vise zbunjenog koracanja kroz vrijeme.One nesigurnosti.Okeana suza prouzrokovanih nezadovoljstvom svojim fizickim izgledom.
Da,priznajem,milion puta sam sebi obecavala da cu postati sasvim nova osoba.Samouvjerenija,zadovoljnija sobom.I da,lagala sam i sebi i drugima da sam uspjela postati takva.Jednostavno – glumila sam samopouzdanje ali sam ostala ista – ista kao prije.Nista se nije promijenilo,i dalje mislim da su svi ljepsi i pametniji od mene.Potajno sam ljubomorna na svoje prijateljice jer sve imaju samopouzdanja,vjeruju u sebe.A ja?Ja se osjecam kao zadnja gubitnica medju njima.Znam i sigurna sam da im nije namjera da se ja osjecam lose zbog njih ili zbog neceg sto kazu ali..Ponekad me nesvjesno povrijede svojim komentarima.Znam,znam.Ne misle nista lose ali svaki komentar glede mog izgleda,ostao je trajno zapamcen i nikad preboljen.
Kompleksi su ostali negdje,duboko u meni.I,da odlucila sam im objaviti rat,jednom zauvijek.Ne zelim vise razmisljati o tome da li ce netko reci glede mog fizickog izgleda.Ne,ne zelim !!
Do danas sam dozivjela niz ljubavnih razocarenja.Razmisljajuci o svemu tome,dosla sam do zakljucka da je razlog tome moze biti i manjak mog samopouzdanja jer...U svakom teen casopisu,uvijek se naglasava da je samopouzdanje jako vazan faktor u zavodjenju nekog decka.Jer decko zasigurno nece biti ocaran s curom koja je nesigurna...
Naposlijetku,imam 15 godina.Vrijeme je da pocnem uzivati i ostavim komplekse iza sebe.Neka to bude stvar proslosti.No,mnogo je teze ove rijeci sprovesti u djelo ali,kao i uvijek – vjerujem da cu uspjeti.Ovaj put moram dobiti ovu bitku. : )
I,da...
Ovih dana sam sretna.Jako,jako sretna.Ne skidam osmijeh s lica i odlicno se osjecam.Nadam se da se stanje nece promijeniti. :*)
I ovim putem se zelim zahvaliti svim mojim prijateljicama i mojoj obitelji koji su me,naposlijetku i ucinili ovako sretnom.
Volim Vas do neba :*)
Do slijedeceg posta,dragi moji :*)
P.S. Uzivajte u ovim prelijepim,proljetnim danima.Ne dozvolite da Vam bilo tko ili bilo sto pokvari raspolozenje.Love the world !!! :*)

Image and video hosting by TinyPic


Post je objavljen 24.05.2008. u 17:45 sati.