Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malcolmfuckit

Marketing

Tamo na uglu!

Američki sitni dileri
hoda po mračnoj, vlažnoj ulici, obasjavaju je narančasta svjetla s uličnih lampi. ispod jedne stoji čovjek sa šeširom, u crnom baloneru. ona mu prilazi i uzima paketić od njega. žena ode dalje i on joj baci sjekiru u glavu. uzme paketić natrag, nju ostavi.
vjetar puše, nailaze mačke. njoj, raskrvavljenjoj, prilaze mačke i ližu joj ranu. mozak prosut po asfaltu. nailazi neki klošar, skida njeno lažno zlato s zapešća i oko vrata, spremi to u đep. zadigne joj kaput i zamjeti da ispod uknje ima crvene haltere. malo se naslađujem pogledu na tu jadnu ženu, ali prviše mu se gad njen proliven mozak pa ju ne dira. ode.
Image and video hosting by TinyPic

Barem nisu bili sami.
on sjedi za svojom prevelikim stolom, na njemu razasuta pozlaćena, skupa pera za pisanje. izvana se čuje sretan krik djece, ali u sobi teško i napeto raspoloženje. razmišlja što da napravi. bit će da je bolje da zgotovi život onih dvaju obiteljskih sramota. ubit će njega, izroda nikad željenog od njega osobno, već od njegove žene, i njegovog brata - jer su ga izdali, opet. da, to će učiniti. ne možeš izdati obitelj nekažnjeno, pogotovo ako te obitelj prihvatila iako nisi krvlju veza.
mladić hoda ulicom, brat iza njega, svako malo se okreće te provjerava imaju li neželjenu pratnju. nešto zašušti iza kontejnera za smeće. ah, to je samo crna mačka...još jedna viđena tog dana. prvi u koloni, onaj steriji, nagne šešir naprijed i požuri dalje, a brat mu slijedi korak. puše hladan vjetar i drugom bratu odjednom šešir odleti do ugla ulice i trenu kada pade na pod ispred njih, iz poprečne ulice izleti auto, kroz prozor vire dvije ruke s oružjem. braća pogledaju, udahnu, a čovjek iz auta zapuca. ovi se sruše, oči su im još širom otvorene zbog zaprepaštenja. na ulici ponovo uslijedi tišina. noć mirna i tiha. vjetar na braću zapuhuje tužno lišće jesensko.
Image and video hosting by TinyPic


Duboko zahvaljujem - do najvećih dubina - Ivi kojam i ostavlja po petstokomentara na svaki post iako sam ja kravac.

ah. i mrzim pisati ovakve priče bez smisla. aste geeeej.... sramota.
odi si odžongliraj jednu dok se ne ohladiš.

Post je objavljen 24.05.2008. u 15:06 sati.