Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/marija15ebb

Marketing

RUKI ODLAZI???????????????????

ANTE RUKAVINA definitivno odlazi iz Hajdukacrytuzannonamcor, samo se ne zna hoće li na istok u Tursku ili će krenuti put zapada u malenu kneževinu Monaco. Hajdukov napadač je nezadovoljan u Splitu jer smatra da nije potpuno iskoristio svoj potencijal te da je vrijeme da ode negdje gdje će se s njim bolje raditi. Mladi hrvatski reprezentativac je na Poljudu imao i privatnog trenera s kojim je trenirao.

Turski Trabzonspor je jako zagrijan za igrača Hajduka te su iz vodstva tog kluba poručili da je Rukavina njihovbang. Drugi mogući kupac je Monaco u kojem igraju naši reprezentativci Jerko Leko i Nikola Pokrivač, a i sam Rukavina bi radije igrao u Francuskojyesthumbup. Odšteta koju će Hajduk dobiti još se službeno ne zna ali se kreće između tri i četiri milijuna eurathumbup.

Igrač koji je uz nevjerojatnu brzinu, neosporno ima i veliki nogometni talentyes, no dolaskom iz Šibenika u Hajduk 2007. godine nije se najbolje snašao. Prvi dio sezone je odigrao blijedo, da bi proigrao u drugom dijelu prvenstva i pokazao kakav nogometni biser leži u poljudskim odajama. Za to vrijeme Nikola Kalinić se nametnuo kao prvi napadač Hajduka.

Danas je trebao biti sastanak nezadovoljnog igrača i uprave kluba no Rukavinin menadžer Siniša Šošo rekao nam je da će sastanak biti tek u ponedjeljak i da će se onda više znati. No, Šošo nam je potvrdio da će njegov igrač sigurno otići iz Hajduka ali nije htio u koji klub i za koju cijenu.

"Mogu vam reći da Rukavina definitivno napušta Poljud. Njegov novi klub će biti Trabzonspor ili Monaco ali vam ne mogu reći koji od ta dva", rekao je Šošoludbang.


index.hr


Nisam mogla prije napisat post jer juce nisam bila cjeli dan kod kuce......isla sam sa razredom u okolicu Čazme na malu fešticu...........bilo nam je super........pili smo, plesali, rostiljali, kartali i tako........navečer su dosli neki dečki iz sela i otisli kupiti dvije gajbe pana jer smo mi popili sav alkohol vec do 3-pola 4..........poslije smo s njima plesali.......i bilo je super sve dok se nismo poceli dogovarat tko ide s kim kuc........dosla sam kuc oko 12h pa mi se nije dalo pisat post, a i brat je bio za kompom.....

pozzzzzzzzzz svima......wavemahwavemahwavemahwavemah


Post je objavljen 24.05.2008. u 12:30 sati.