Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/yochy

Marketing

¤¤BlA,bLa,Bla......¤¤

Joj sad mi je veæ pun kufer svega.Stalno neke obveze koje se ne mogu izbijeæi, škola........

Pa ajde poèet æu vam sve prièati.OVAKO:

Z.G.O.Š.A.M. je recimo prošlo dobro.Sada sam bio na 6 mjestu sa 20 bodova.Jadan ja.A ni Ana se nije baš jako proslavila s bodovima ovaj put.A šta æes takav je život.To je bio tek drugi krug natijecanja, a ima ih pet pa si vi sad mislite šta još sada možemo proživjeti tamo.Držite nam fige da uspijemo.

Moram vam reæi sam jako ljut na vas.Zašto mi ne komate?!Jako sam ljut.Emi možete komati 300 komowa, a meni 0.E pa neæe to tak.Izvolite mi komat 200 odmah je jasno?!

Sada æu vam reæi nešto što negovorim nikom.Opet se zaljubljujem i to na gadno.Uvijek na kraju ostanem razoèaran jer ta cura ne želi biti sa mnom.U èemu ja uvijek griješim to mi nije jasno.A de mi vi pomozite da saznam kako neku curu dobiti.Makar se ja jako moro muèiti ili ne samo mi pomozite.

Što se tièe škole prava luda kuæa (škola).Ma meni je tamo kao u zatvoru zato je ne volim.A tko ju voli?Jedna nas nastavnica jeko zaj...va.TANDARADAM....nastavnica Radovanèeviæ (nastavnica iz prirode).
Stalno želi da joj donosimo neke pokuse za prirodu.A na ocijenam je jako stroga.Traži više nego što ti možeš napraviti.Sva sreæa što ide u mirovinu iduæe godine pa æemo dobiti neku drugu koja æe ja se nadam biti bolja od nje.Mora biti jednostavno mora.


Na trenungu je sada jako teško.Sada kada polako prelazim u kadeta moram raditi više nego prije.Folklor mi ide vrlo dobro.MOgao bih uskoro nastupiti sa svojom skupinom.Uglavnom mi dobro ide.U glazbenoj školi ide odlièno.Sada uspijem sve odsvirati, a i uviježbao sam si i èetvrti i peti prst za koje mi je trebalo dosta muke.A oni su mi sada najvažniji kod sviranja jer sada radimo prave pjesme.Kao recimo: SVE JE ONA MENI, OD DVORA DO DVORA, PRIJATELJU NIJE LAKO.....

Pa mislim da bi ovo bilo dovoljno za danas.Hoæu da mi komate bare 200 i nist više.Znam ja da vi to možete.Naravno možete vi i bolje pa se dokažite.

AdIoS aMiGoS....


Post je objavljen 24.05.2008. u 11:18 sati.