Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malaanja

Marketing

HVALA VAM



Nakon male kraće pauze, vračamo se pisanjem našeg bloga. Možda više neće biti tako često kao do sada no ne brinite uvijek će te saznati na vrijeme sve u vezi naše male princeze.
Zahvalili bi se svima na velikoj podršci potpore što na blogu, što putem e-maila a što Vašim sms-om ili telefonskim pozivom.Zbog Vas i zbog sveg onog što nam se divno desilo od kad pišemo odlučili smo se vratiti. Znamo da će uvijek biti onih sa „zajedljivim“ komentarima, znamo da će biti ljudi koji se ne slažu u našim razmišljanjem (na što mi nikada nismo nikog prisiljavali) no ono što nas je jako rastužilo i pogodilo je da mi vrijeđamo, omalovažavamo i pljujemo određene ljude ili osobe na blogu. Nikada ali baš nikada nam to nije bio cilj a pogotovo ne ljude koji su stalno uz nas. Znamo da se ne bi smjeli zamarati s takvim razmišljanjem pojedinca ili dva ali stvarno nije u redu da nas se lažno optužuje.
Ako je vrijeđanje, pljuvanje i omalovažavanje to što mi pišemo što na tišti na duši ili hoćemo zorno objasniti eda borba nije samo borba za ozdravljenje naše male princeze, već konstantna borba sa vjetrenjačama i surovom stvarnošću ovog našeg stvarnog života s kojim se roditelji poput nas svakodnevno susreću onda se mi duboko ispričavamo.
Mi dalje nastavljamo sa pisanjem bloga upravo zbog Vas koji ste prepoznali kompletan smisao ovog našeg pisanja. I dalje će te moći čitati sve u vezi naše male princeze ali i o svim stvarnim stvarima koji okružuju našu svakodnevnu 24 satnu borbu, jer ovo je i dalje dnevnik male Anje koji pišu njezini roditelji ali ovo je i naš mali virtualni svijet gdje ćemo uvijek javno isticati što nas smeta u ovom našem surovom životu kojim smo okruženi.
Svatko piše na svom blogu što želi pa tako i mi (naravno ne vrijeđajući i ne omalovažavajući bilo koga). Zato idemo dalje. Mi smo borci a borci tako lako ne odustaju, previše smo toga prošli i postigli da bi samo tako lako odustali od svega.
Svima Vama još jednom velika hvala na tolikoj silnoj podršci kojima ste nas zasipali ovih dana. Hvala Vam na riječima da ništa nije bitno osim Anjinog uspjeha.


Image and video hosting by TinyPic

Jer ovo je osmijeh za koji se živi i bori.

Anja i mama Jasmina vratile su se jučer iz Velog Lošinja.
Dojmovi se još slažu pa uskoro očekujemo i od mame Jasmine da nam opiše u kratko svoj i Anjin boravak u lječilištu koji je naravno popraćen sa velikim brojem slikica.
Polako se svi vračamo u normalnu kolotečinu. Anja od ponedjeljka ponovo ulazi u svoj ustaljeni ritam (vrtić, terapije, CRZ Sloboština) a u ponedjeljak nam dolazi i ekipa Zihada Sokolovića koji radi pilot program sa djecom s poteškoćama u razvoju.
Svoj dolazak najavila je i ekipa Večernjeg lista. No o tome i o boravku u Lošinju možete čitati u našim sljedećim postovima.

Do tada neumorni trio Vas lijepo pozdravlja i želi Vam ugodan vikend, da se što bolje odmorite za nadolazeći radni tjedan.


Post je objavljen 23.05.2008. u 13:35 sati.