Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/wvvw

Marketing

Četvrtak report!

Jučer u četvrtak dvateset i tretijeg petog let gospodnjek 2008 se dogovorio moj cjenjeni razred iz osnovne za susret ispred zgrade stanovitog momka s ciljem međusobnog druženja nakon mnogo vremena što se nismo vidjeli.
I reko ja: citat "Zašto ne?"
I užurbanim koracima napuštam svoje mjesto boravišta radi kašnjena od 4 minute, a čak nestižem izbaciti iz sebe izmet nagomilan nakon jedenja brojnih tortilja i tako pod pritiskom psihičkim radi kašnjenja i fizičkim radi tiskanja u crijevima (samo se iskušavam u naturalizmu) se upućujem prema mjestu sastanka.
Dolazim tamo i pogodite kog vidim!

Nagradna igra pogodite koga je Radoš vidio!
Nazovite broj ili pošaljite sms na broj: za vip korisnike:091/5952651 za ostale korisnike 091/5952651ili upišite vaš odgovor u komentarima ispod posta i ostavite svoje osobne podatke koji uključuju omiljenu boju, jedinstveni matični broj školskoknjižnične iskaznice, i djevojačko ime i prezime strica ako ga imate!
cjena poziva po četvrtinki minute: provjerite kod čovjeka koji daje informacije o vašoj mreži, PDV uračunat


Uglavnom nakon što se okupilo nas 11 odemo na piće i tamo u kaficu mnogo smjeha, a na parkingu jugo 45. popij...

Kao što vidite ovaj post vam je došao okljaštren i tako ima neizvjesan završetak (koji morate sami dokučiti) što je jedan od bitnih elemenata realizma!

Mole se ljudi koji su jučer sudjelovali u okupljanju bivšeg razreda da ne sudjeluju u nagradnoj igri jer će njihovi odgovori samo biti ignorirani

Post je objavljen 23.05.2008. u 13:34 sati.