Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

DANIJEL PRELAZI U NARODNJAKE!

Donedavno pjevač grupe “Noname”, Danijel Alibabić zvanično počinje solo karijeru I to na festivalu u Vrnjačkoj Banji među narodnjacima

Prije nekoliko dana završen je konkurs za učešće na festivalu u Vrnjačkoj Banji.
Pomenuti festival od ove godine će nositi ime „Banja 2008”, ali to nije jedina novost koja će obilježiti ovu takmičarsku manifestaciju. Iako je osnovan kao festival zabavne muzike, sudećI po učesnicima I pjesmama, lagano postaje narodnjački. U moru poznatih I nepoznatih imena učesnika festivala našlo se I nama dobro poznato ime, Danijel Alibabić. Naš pjevač će, ukoliko prođe kod selekcione komisije prvi put nakon pet godina koliko je proveo u bendu “No name”, samostalno nastupiti i ovim nastupom najaviti početak solo karijere I to u narodnjačkim vodama! Iako su granice između zabavne I narodne muzike sve manje, upućeni tvrde da je Danijelova pjesma sve samo ne zabavna.
Osim njega, na poziv organizacije ali i samostalnim prijavljivanjem, na festivalu bi se mogli naći I folk pjevač Luis koji ce nastupiti sa sinom, Ena Popov, Zvijezde Granda" Bucka, Nemanja i Silvija, zatim Stevan Anđelković i Miloš Žikić.


Post je objavljen 23.05.2008. u 09:21 sati.