Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/recenzijefilmova

Marketing

Never Cry Werewolf (2008)

Image Hosted by ImageShack.us


Redatelj: Brenton Spencer
Glume:

Rebekah Boisvert - Prostitute #1
Kevin Sorbo - Redd Tucker
Nina Dobrev - Loren Hansett

Zemlja i trajanje filma: SAD, 84 min
Sve u svemu: 1,9 / 5 headbang

Creature is closer than you think...

Prije nego što sam pogledao ovaj film dvoumio sam se hoću li pogledati Cry_Wolf iliti ovo djelce. Nisam se mogao odlučiti, pa sam pogledao oboje. Sad kada razmišljam trebao sam samo uzeti Cry_Wolf u obzir, jer ovo nije nešto što bi se moglo nazvati slabim horrorom. Ovo je loš horror. Čak i veoma loš. Ovo bih čak mogao staviti u rang sa nekim od Howlinga. Većina ljudi govori kako je ovo u većini slučajeva kopija Fright Nighta, ja to ne bih znao, jer Fright Night nisam još gledao. Naravno da kažu da je Fright Night bolji.
Od many, many katastrofalne glume se nije moglo ni na koji način uživjeti u radnju filma, koja također ima svojih rupa. Jedina glumica/glumac koja dobro glumi je Nina Dobrev, koju smo sreli u filmovima Away from Her i Repo! The Genetic Opera. Ona se nekako uživila u ulogu i sa njom se može nešto napraviti, jer je jako mlada (19 god.).
E sad...u filmu ima previše rupa i nekoliko totalno bespotrebnih dijelova i likova. Moram napomenuti da su transformacije vukova nešto u stilu filma Dark Wolf, a kad se pretvori, jedva da vidimo i jedan zub od vukodlaka koliko su sakrili ostatak tijela.
Također se valja spomenuti da je film jeftinjara, i po efektima i po maskama. 3D demon - pas je preloš, kao da se zajebavaju sami sa sobom oko filma.
Ovdje se spominje i neki lovac a.k.a. Indiana Jones, ali je zapravo samo dobar glumac koji pomaže protagonistkinji. Ma, film je loš i tu se nema što previše za reći. Preskočite ga, nećete zažaliti, hehe. Puno gori od nekih wolf filmova, nešto bolji od par Howlinga i Dark Wolfa. Loše, loše...

Post je objavljen 22.05.2008. u 13:56 sati.