Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bonjovigirl15

Marketing

Maybe someday....

yesMaybe someday...Te biste 2 riječi čuli svaki put kad biste samnom razgovarali o Bon Joviju.Ali ja više nemam potrebe da izgovaram te riječi,jer je to-to! Idem ih gledati za samo 2 dana! Vidjeti ću največe od največih....vidjeti ću četvoricu braće koji vladaju mojim i vašim svijetom...više neću biti obična cura,koja sanjari nedostižno...biti ću cura kojoj se taj san ostvario...baš kao što se i mojim idolima ostvario prije više od 25 godina...biti ću dio povijesti...
Što se tiče mojih priprema--gotove su več prije 8 dana! Več se 8 dana osjećam napokon nekako psihički stabilno,a i znam tko je uzrok tome...Mislim,naravno da sam uzbuđena,ali ne tako jako...mislim pokušavam biti kako bi se to reklo COOL...ali znam da ću puknuti čim iaziđu na pozornicu...mislim znam sve pjesme napamet....znam kad će biti stanke,da se mogu malo sjesti,i znam koje ću pjesme snimati mobitelom,pošto nemam kameru,al možda je tako i bolje,jer ću moći više uživati--bez nekog opterećenja...slike ću naravno staviti na blog,ali ne znam oću li videe moći,jer mi se ne mogu prebacivati stvari sa moba na komp,a obrnuto mogu,ne znam zašto...Koncert počinje u 19h. Još nisam vidjela ili dotakla svoju ulaznicu,jer mi je u Munchenu kod obiteljskog prijatelja. Ali mogu prvi put u životu reći da sam ponosna na sebe,jer nisam nikome dala da plati nešto u moje ime...marljivo sam skupljala novce i uspjela si sama platiti i ulaznicu,i kartu za vlak,i sve dvd-ove dostupne u hrvatskoj,a i naravno imam dovoljno džeparca za Munchen i ostale BJ stvarćice kojima ću se natovaritiyes!
Jučer mi je Obie ponovno odgovorio na pitanje,makar sam ga poslala več prije nekoliko dana. Evo šta sam napisala:
Hey Obie! I`m going to see BJ in 5 days for the first time,and I think I`m well prepaired...but just for case,do you have any extra tips?
Obie:Bring yo self a powerful fan,case you get the vapors whilst he sings to you.
Da vam prevedem njegov odgovor. Rekao je da povedem jakog fana,za slučaj da mi se zamagli pred očima dok mi Jon bude pjevao.LOLrofl Tip je največa legenda!!!
Evo ne znam šta da više pišem....sutra ide,vlak mi kreče u 7:50,a dolazimo poslije 16h tamo. I vračam se u nedjelju.
evo samo još jedno mogu reći:"Seven days of Saturday is all that I need! Got no use for Sunday cause I don`t rest in peace!Don`t need no Mondays or the rest of the week...."
Wish me luck!
P.S.-Ako me vidite na msn-u u nedjelju navečer i ako piše da sam odsutna,molim vas nemojte me ometati,jer to znači da razgovaram s nekim,meni jako važnim...sretanI nemojte očekivati post odmah u nedjelju....Uglavnom javit ću vam kada ga napišem....byemah

Post je objavljen 22.05.2008. u 12:23 sati.