Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/toseinmemoriam

Marketing

Ceca Ražnatović pokrenula humanitarni projekt Toši u čast


TURBOFOLK zvijezda jedna je od srpskih izvođača koji su pokrenuli inicijativu za veliki humanitarni koncert u spomen na tragično preminulog Tošu Proeskog, a sredstva će, najavljuje, donirati manastiru kojeg je makedonski pjevač pomagao posljednjih 13 godina. "Što god da uradimo sada, malo je i ne vrijedi kao Tošin život, ali poštovanje se trudimo iskazati na što dostojanstveniji način", izjavila je Ceca za srpski Svet, a prenosi jedan hrvatski blog .

Kontroverzna narodnjačka zvijezda Ceca Ražnatović družila se s makedonskim kolegom u više navrata i za njega, kao i svi njegovi kolege, ima samo riječi hvale. "Trenutke poslije jednog koncerta, za vrijeme večere i koktela na kojem je bio i Toše, neću zaboraviti cijelog života. Priredio mi je lijep doček sa još ljepšim ispraćajem. Predivan dečko, makedonska zvijezda je bio Toška", izjavila je Ceca i dodala kako su ga posebno obožavala njezina djeca Veljko i Anastazija.


"Bio je veliko dijete"

"Kad je dolazio u Beograd i ako ja nisam išla negdje na nastupe u inozemstvo, on je bio drag gost u mojem domu. Moja djeca su ga obožavala, a Toše se igrao sa njima satima. Bio je veliko dijete", rekla je Ceca makedonskom Svetu i dodala kako su se brojni srpski izvođači zainteresirali za njezin humanitarni projekt kojeg je osmislila sa Željkom Joksimovićem. Zbog opsežnosti i velikog interesa, tim će se projektom zato, kaže, morati opsežnije pozabaviti.

Post je objavljen 21.05.2008. u 20:38 sati.