Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

NA TREŠNJEVCI GORJELI AUTOMOBILI

ZAGREB
Piše: Sanja Petrović
Foto: Boris Kovačev / CROPIX

U Ogrizovićevoj ulici izgorio je Mercedes CL500, u Travanjskoj na parkiralištu su gorjela 4 automobila, dok su još 4 stradala u eksploziji u Dužicama. Policija istražuje slučajeve.

FOTO: Boris Kovačev / CROPIX
Na zagrebačkoj Trešnjevci izgorjelo je pet automobila, doznaje se u policiji.Mercedes CL500 planuo je u utorak oko 21,20 sati u Ogrizovićevoj ulici.Došlo je do požara na prednjem desnom dijelu automobila koji je u vlasništvu poduzeća u Zagrebu, a koristi ga 51-godišnjak.U noći, oko tri sata, na parkiralištu u Travanjskoj ulici zapalila su se četiri automobila.Osobni automobili Ford Scorpio, u vlasništvu 53-godišnjaka, i VW Golf bosanskohercegovačkih registracijskih oznaka, čiji vlasnik nije utvrđen, u potpunosti su izgorjeli.

Na Opel Kadettu zagrebačkih registracijskih oznaka, u vlasništvu 45-godišnjaka, i Peugeotu 306 zagrebačkih registracija, u vlasništvu 35-godišnjaka, izgorjela je lijeva strana.Požar su u oba slučaja ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih osoba nije bilo. Materijalna šteta nije utvrđena. Očevid je u tijeku.Četiri su pak auta oštećena u eksploziji nepoznate naprave u ulici Dužice.Radi se najvjerojatnije o ručnoj bombi, nepoznata osoba bacila je oko 4.30 sati između dva automobila, Forda Mondea i Renaulta Megana, i stambene zgrade. NET.hr

Post je objavljen 21.05.2008. u 16:17 sati.