Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/celebnews

Marketing

here i am!


ello ljudi...niste došli do 1000 ali ste se ipak dosta potrudili...i hvala vam..i vidim da vam se jakoooooo sviđa moj blog i meni se sviđa=) pa ću ga naravno zadržat....jeeeeeeeeeeeej.....eto dalje ćete moći čitati vijesti o slavnima...pošto ste me puno komali...puno ljudova...čekajte da dođete na red za komove....moram ih sve vraćat....hehe....imam punoo posla....prijeđimo na post...i samo još nešto posjetite moj blog s dizzevima KLIKNI TU!¨

___________________________________________

Hollywoodske zvijezde=kad su bili mali

Uvijek je zanimljivo pogledati kako su neke danas ultraslavne zvijezde izgledale dok su još bile male ili u pubertetu. Na nekima od njih vidi se prepoznatljiv smiješak, oči, pogled, dok neke face možda ne biste ni prepoznali
Image and video hosting by TinyPic
Kaj misliš ko je to?
Da skratimo priču, jer bitne su fotke, kliknite na ovaj filmić na MAXzoni i pogledajte sami kako su izgledale današnje zvijezde (Aguilera, Angelina, Madonna i mnoge druge) prije mnogo godina!


Jessica Alba se na tajnoj ceremoniji udala za Casha Warrena
Image and video hosting by TinyPic
TRUDNA glumica Jessica Alba se ovog ponedjeljka na tajnoj ceremoniji udala za svog 31-godišnjeg dečka i producenta Casha Warrena. Glasnogovornik 27-godišnje ljepotice, Brad Cafarelli, potvrdio je kako se "svečano vjenčanje održalo prije dva dana na Beverly Hillsu, međutim, detalji sa svadbe saznat će se tek kad će supružnici tako odlučiti."

U pitanju su, naravno, pregovori sa časopisima oko prodaje ekskluzivnih fotografija, a najvjerojatnije će ih otkupiti People i objaviti u svom novom broju. Jedino što je s vjenčanja za sad poznato to je da je Alba nosila plavu vjenčanicu i imala kosu svezanu visoko u rep, te da su na vjenčanju bili prisutni samo njih dvoje.
"Vrijeme je da zaigram najvažniju ulogu u svom životu - ulogu majke i supruge. Još kao klinka sam sanjala o danu kad će me netko zvati mama", rekla je buduća majka Alba.
Image and video hosting by TinyPic
"Nakon rođenja djeteta napuštam karijeru na duže vrijeme"

Podsjetimo, Jessica i Cash su se upoznali 2005. godine na snimanju filma "Fantastična četvorka" kad je Cash radio kao asistent redatelja. Zaručili su se u prosincu prošle godine kad su doznali da je Jessica trudna. Zvijezda filma "Sin City" je nedavno rekla kako je Warren "njezina srodna duša", te najavila kako će nakon rođenja djeteta zapustiti posao glumice i posvetiti se djetetu, nakon čega se želi se vratiti u glumački svijet, ali u suradnji sa suprugom.
"Voljela bih raditi s Cashom jer je mi se sviđa to što sve u čemu sudjeluje i čemu se posveti na kraju uspije", ponosno je naglasila Alba koja bi svoje prvo dijete trebala roditi sredinom lipnja.

Rihanna će na velikom platnu debitirati u filmu "Mama Black Widow"
Image and video hosting by TinyPic
NAKON što je debitirala cameo ulogom u filmu "Bring It On: All or Nothing" redatelja Stevea Rashua, u kojem se fabula vrti oko navijačica, Rihanna se ponovno upustila u glumu i "napada" filmska platna.

Film u kojem će glumiti mlada pjevačica zove se "Mama Black Widow", a snimat će se prema noveli pokojnog afroameričkog pisca Iceberga Slima, pravog imena Robert Lee Maupin. Film portretira afroameričku obitelj koja migrira iz južnog izoliranog Mississippija u getoizirani crni svijet grada Chicaga tridesetih godina prošlog stoljeća.
Image and video hosting by TinyPic
U filmu će osim Rihanne glumiti još jedna pjevačica - Macy Gray
Priča prati tešku borbu glavnog protagonista Otisa Tilsona da održi obitelj na okupu za vrijeme dok se hvataju u koštac sa svijetom prepunim alkohola, kurvanja, seksualnih devijacija i radikalnih degradacija. Priča koja je ispričana žargonom prema originalnoj noveli Iceberga Slima, čitatelja i(li) gledatelja vodi u svijet onih čiji su životi na margini rasističkog i grabežljivog svijeta.
Rihanni je u ovom filmu povjerena uloga Carol, dok se od ostalih imena pojavljuju Kerry Washington, Anthony Anderson, Mos Def, Brian J. White i još jedna pjevačica - Macy Gray. Redatelj Darren Grant će film snimati u Chicagu, a pokušat će što zornije prikazati ono što je Iceberg pokušao i u noveli, a to je realna slika života crnaca koji su dobar dio života proveli mučno u raznim okrutnim getima.

Lindsay optužena za krađu
Image and video hosting by TinyPic
Skandalima sklona Lindsay Lohan dohvatila se tuđe bunde od nerca i u njoj osvanula u novinama. Vlasnicu vraćena roba nije zadovoljila, pa preko suda traži i nešto novca.

Njujorška studentica podnijela je tužbu protiv glumice Lindsay Lohan za koju tvrdi da joj je ukrala bundu od nerca. Kradljivicu je skužila nakon što je u bundi osvanula u novinama.

Studentica Maria Markova bez bunde je ostala jedne večeri u siječnju dok je sjedila pored Lindsay Lohan u noćnome klubu Chelsea.

Svoj krzneni ogrtač ponovo je ugledala na fotografiji u časopisu OK!, ali na tijelu skandalima sklone 21-godišnje Lohan.
Zatražila je povrat i ogrtač joj je vraćen nakon dva tjedna. Sada na sudu traži i novčanu odštetu.

Ashlee Simpson se zaručila
Image and video hosting by TinyPic
Pjevačica Ashlee Simpson, sestra puno poznatije Jessice zaručila se s dečkom Peteom Wentzom, članom benda Fall Out Boy, s kojim je u vezi od 2006.

Ashlee je izjavila da je jako uzbuđena te da jedva čeka da uplovi u bračne vode. Razlog zbog kojeg se 23-godišnja Ashlee požurila vjenčati navodno je moguća trudnoća, iako njihovi glasnogovornici zasad nisu ni opovrgnuli ni potvrdili te glasine.
Wentz je prije nekoliko tjedana i sam rekao da osjeća kako je spreman za brak, a sama ceremonija vjenčanja predviđena je za kraj godine.

Paris Hilton planira dijete sljedeće godine
Image and video hosting by TinyPic
Posljednje informacije kažu da je Paris odlučila zatrudnjeti s Benjiem Maddenom iz grupe Good Charlote, s kojim hoda već tri mjeseca(to je za nju mislim najduža veza...LoooL)

Za magazin Heat Paris je izjavila: 'Želim dijete. Uskoro. Ne baš sada jer imam puno posla, ali sljedeće godine svakako!'

Na tu je izjavu reagirala Nicole Richie kazavši kako Paris kopira njezin život s obzirom da je prohodala s bratom njezinog zaručnika i govori o djeci.

Nicole je dobila prvo dijete s Benjievim bratom Joelom u siječnju ove godine.

Koji trač!

...a sada igrice...


POGODI ZVIJEZDU:::::
ovo je iju...al morate svejedno pogodit...hehe--->30 komentara
1.Image and video hosting by TinyPic

i još ovoooo----->25 komentara
2.Image and video hosting by TinyPic

i to je tooooooo...falja vam na komaćima..nadam se da će i ovog puta
biti punoo komaća...i btw...vratit ću vam sve komaće al se strpite...idem po reduu...oke???!....oke jasno vam je..:D...idem sad..puuusaa

Post je objavljen 21.05.2008. u 11:49 sati.