Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/deardieary

Marketing

Maturanti

OGromnA NEsaVLadiva tUGa Me je snasla odlaskom maturanata. Mislila sam da me nece dirnuti. Stovise nisam ni znala da je danas.
''Pa tko ce izdrzati ovo zvizdanje jos mjesec dana?''
''Azra pa njima je ovo zadnji dan!''

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE....
Oni su bili tako hardcore, tako kewl generacija a sad su u skoli ostali samo papci. Oni su bili prava stvar, a ne fake sranje koje je moja generacija. Necu reci koje smo mi jer mislim da nakon platformki, obrva, korzeta i kose se kvalificiram kao hardcore. Oni su prava stvar. Bili. Mislim u toj generaciji je bilo pravih goticara. Ja neznam niti jednog svojih godina. A tamo su bila dva u jednoj skoli. Pa kamo ova generacija ide, zaboravljaju sha je dobro..
Recimo Ozren Ozzy. Pa deveta nie deveta bez tog lika. Njega SVI znaju.
Onda Agata. ONA je najhc goth s kojom sam pricala. Frizura joj je super, obrve su joj super, aaah ja hocu one zelene pramenove. I da znam crtati obrve.
Zatim Matija. ON je BIO najzgodniji decko na skoli. Ankhovi, majice, i one kozne hlace s rupama [O_______O], kaput, o frizuri da ne pricam. Hc goth u skoli i ne srami se. FotN ^_^.
Te dvije osobe su bili goth u mojoj skoli i nisu se toga sramili. I zbog toga ih toliko cijenim.
I neki random emer iz 4a valjda kojega cu spomenuti samo zato jer je vise ljudi na mojoj godini venulo za njim nego za Martekom. GRIJEH!. Ali i on je bio hc, uvijek u crno-bijelom kao pravi emo, a ne ovo sarene ruzicaste spodobe koje vidim svaki dan.
Svaka. Im. Cast.
Predobra generacija.
I znam da to znaju.
Au revoir.
Nadam se da cu sresti Ozrena, Agatu ili g. Marteka opet jednom...

Post je objavljen 20.05.2008. u 21:55 sati.