Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/muzickoraspolozenje

Marketing

Sevina Svadba

Image and video hosting by TinyPic

Uza zvuk kamiona i mnoštvo gostiju Severina se pojavila na vlastitoj svadbi bez ženika, a punoj djeveruša. Sama svadba možda i ne bi bila za glazbu značajan događaj da nije Brege, svađe, krunice – i Miše!

Dolaskom pred zagrebački restoran Okrugljak pod ruku s 'kumom' Goranom Bregovićem Seve je sve prisutne ostavila bez daha svojom pojavom. Dok su je djeveruše posipale cvijećem, Severina je kao prava profesionalka pozirala nestrpljivim fotografima. Posao je posao.

Foto: Goran Katić /Net.hr

U bijeloj Sposinoj vjenčanici s velom na glavi 'mala koja bi se udala' izgledala je kao rođena za taj korak. Ali nije se udala već je samo marketinškim štosom promovirala svoj novi studijski album kontroverznog naziva Zdravo Marijo, s kojeg je već prva singlica Gas, gas dignula prašinu zbog suviše 'etno' melosa.

Kako zvuči Zdravo Marijo među prvima donosi ekipa SFC-a u jezgrovitoj recenziji, pjesmu po pjesmu.
Zbog turbo zvuka Seve je uoči svadbe raskrstila s nekad turbo menadžerom Zoranom Škugorom, koji je album proglasio materijalom za istočno tržište, pa sve do Turske. Zbog takvog komentara poručeno mu je da nije više dobrodošao na svadbu.


Oni koji su se pak pojavili na 'derneku' dobili su na dar raznobojne krunice, a dizajner Robert Sever i stilist Viktor Drago pojavili su se odjeveni kao svećenici kako bi što bolje dočarali atmosferu pravog vjenčanja.



Na svadbi, koja će po svemu sudeći potrajati još dugo u noć, a kulminirati Sevkinim koncertom za probrane, uz bližnje i medije pojavile su se mnoge poznate ličnosti iz naše medijske sfere poput Tarika Filipovića i Lejle Šehović, obitelji Huljić, Petra Graše, Jelene Rozge, Vanesse Radman, Miše i Ivane Kovač.

Post je objavljen 20.05.2008. u 13:42 sati.