Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/globeosbanija

Marketing

Suradnja

Surađujemo sa:
-ekološkom udrugom Pan koja često održava radionice i prezentacije za učenike na teme ekologije, štednji energije i pravilima zbrinjavanja otpada.
Također, školi je donirala sadnice raznog cvijeća koje su naši cvjećari posadili u cvjetnu gredicu ispred naše škole.

Image and video hosting by TinyPic

-Naša se škola uključila u projekt ENO- Environment Online povodom obilježavanja Međunarodnog dana mira. Tog dana odnosno 21. rujna naša škola točno u 12.00 sati sadi DRVO MIRA koje nas podsjeća na prirodu i važnost zaštite okoliša. Taj dan obilježavamo i raznovrsnim plakatima i recitacijama. Cilj ENO projekta je osvješćivanje mladih u cijelome svijetu u potrebi zaštite okoliša i nennasilnom rješavanju sukoba.

Image and video hosting by TinyPic

-svake godine novi GLOBE članovi naše škole o atmosferskim mjerenjima uče od iskusnijih učenika meteorologa Šumarske škole u Karlovcu koju smo i posjetili na Svjetski meteorološki dan te smo posjetili njihovu automatsku meteorološku stanicu.

-uključili smo se u projekt: izrada karte stabilnih izotopa kisika i vodika na području RH. Tijekom mjeseca skupljamo kišnicu te ju šaljemo na Medicinski fakultet u Rijeci.

GOSTI: posjećuju nas učenici OŠ Barilović kojima objašnjavamo razne GLOBE protokole
Image and video hosting by TinyPic

Surađujemo sa OŠ Draganić s kojima razmjenjujemo iskustva i podatke vezane za GLOBE program. Poveznica nam je nastavnica Barka Komadina koja radi u obje škole.


Post je objavljen 20.05.2008. u 13:36 sati.