Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

Danijel na festivalu!

ZVEZDE U BANJI

Na konkurs za festival „Banja 2008" prijavilo se više od 200 izvođača, među kojima i Luis, „Zvezde Granda", Danijel Alibabić


Konkurs za učešće na srpskom festivalu zabavne muzike „Banja 2008" (30. maj - 1. jun) upravo je završen i, kako saznaje Press, organizatori su na slatkim mukama, pošto je pristiglo više od 200 kompozicija. Prema rečima Dragana Alempijevića, direktora festivala u Vrnjačkoj banji, finalistima (14 takmičara) će se 31. maja pridružiti i četiri izvođača sa prve festivalske večeri, simbolično nazvane „Novi glasovi".

- Za nastup se prijavilo i dosta folkera, ali i poznatih pop izvođača, među kojima su Luis (u duetu sa sinom), Ena Popov, „Zvezde Granda" Nemanja i Silvija, Stevan Anđelković, Bucka, Arijana (eks „Flejm"), Marija Mara, Miloš Žikić, „Propaganda 117", Danijel Alibabić... Selekciona komisija će 26. maja saopštiti imena učesnika - navodi Alempijević.

U revijalnom delu festivala uživo će nastupiti svetske zvezde „Vaja kon dios" (koncert će trajati 70 minuta) i Boni Tajler (oko 45 minuta). TV prava ove godine ustupljena su televiziji Pink, koja će poslednje dve večeri festivala prenosi direktno, dok će prvo veče prikazati u odloženom prenosu.


ODRŽANO POLUMATURSKO VEČE UČENIKA OŠ “ŠTAMPAR MAKARIJE”

Podgorica - Polumatursko veče đaka Osnovne škole “Štampar Makarije”, održano u restoranu “Ribnica”, proteklo je u odličnoj atmosferi. Neki od učenika koji su pravili pauzu od igranja rekli su nam, bez izuzetka, da će se po lijepom sjećati dana provedenih u školi.
Filip Radević opisao je zabavu na proslavi riječju “vrh”. Ovaj simpatični dječak, očigledno dobro raspoložen, kaže da je zadovoljan uspjehom u školi i da namjerava da se upiše u podgoričku gimnaziju.
Dječaci i djevojčice su uglavnom bili odjeveni u skladu sa godinama. Djevojčicama su cipele sa visokim potpeticama pravile malo problema, pa smo nekoliko njih zatekli kako igraju bose. Jedna od njih, Teodora Makočević, kaže da se super zabavljaju.
- Djeca su radosna i bezbrižna, kao što i treba da budu na ovakvoj proslavi. Odlazi nam jedna odlična generacija, koja je postigla izuzetne rezultate. Ova djeca osvojila su puno priznanja na raznim takmičenjima. Spremamo im zato posebno iznenađenje za večeras - kaže direktorica škole Dragana Dmitrović. Uprava škole je u čast ove izuzetne generacije učenicima na polumaturskoj proslavi priredila i jedno iznenađenje: u ponoć je prvi put izvedena školska himna, koju je interpretirao Danijel Alibabić iz grupe “No Name”.

Post je objavljen 20.05.2008. u 13:18 sati.