Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdstarasela

Marketing

20-godina DVD-a

U nedjelju 18.05. obilježena je 20-ta godišnjica DVD-a Stara Sela.
Godišnjica je obilježena svečanom sjednicom u Motelu Roganac.
Svečanoj sjednici predhodio je mimohod svih prisutnih vatrogasaca od Vatrogasnog Doma DVD-a do parkirališta Motela, na parkiralištu Motela održana je izložba vatrogasnih vozila koje posjeduju DVD-a u Dugoj Resi i okolici Vozila Photobucket Photobucket, kao i navalnog vozila JVP Karlovac.
Photobucket
Članovi DVD-a Blato iz Zagreba prikazali su mogućnosti gašenja požara s visokotlačnim modulom. Photobucket
U suradnji s tvrtkom Vatropromet iz Zagreba prezentirana je osobna zaštitna vatrogasna oprema iz njihovog asortimana.
Na svečanoj sjednici podijeljene su spomenice za 10, 20, 30 i 40 godina članstva u vatrogastvu članovima DVD-a, zahvalnice i priznanja gostima, susjednim i prijateljskim DVD-ima, prijateljima i donatorima DVD-a.
Tako se je na okupu našlo više generacija članova DVD-a, osnivači, aktivni članovi i mladež.
Osnivači DVD-a su svojim zalaganjem i radom stvorili društvo i osovili ga na noge, aktivni članovi nastavljaju tradiciju svojih prethodnika i u suradnji s njima teže da društvo i dalje dobro radi, a mladež, koja svojim zalaganjem i trudom na vježbama i natjecanjima, daje nadu starijima da će se tradicija dobrovoljnog vatrogastva u ovom malom prigradskom naselju nastaviti i dalje.
Povodom 20-godina rada tiskana je brošura o aktivnostima DVD-a, od djelovanja u sklopu DVD-a Duga Resa, samostalno djelovanje, te oblilježavanja dana svetog Florijana, uskršnjeg krijesa, vatrogasnih natjecanaja i intervencija kroz godine.

Vezane vijesti: Radio Mrežnica

Post je objavljen 19.05.2008. u 23:34 sati.