Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/itsmyfuckinglife

Marketing

jedan obican post od jedne obicne djevojke

Tama je dio svakog ćovjeka.Ona nas spašava od vanjskog svijeta.Pomaže nam da izdržimo sva ona sranja koja nas ćekaju u svijetu punom laži.Tama je kad-kad naš jedini spas i jedino što nam daje snage za nastavit dalje.Kad te svi ostave imaš nju.Njoj možeš pokazat sve svoje strane i mraćne i svijetle.Njoj to možeš pokazat bez straha da će te osudit zbog toga i bez straha da će te kritizirat.Tama je nekada moj spas.

Photobucket

još jedan savršeni dan počeo je tugom.. prepuštena sama sebi, počela sam razmišljati kako je sve laž.. kako sam JA jedna velika laž.. nisam ono što su ljudi govorili da jesam.. ma kakav sam ja to anđeo.. tko sam ja zapravo.. jedna djevojka izmučena od silnih laži.. izmučena od ovoga, već usranoga, života.. da, i dalje sam živa, a osjecam se mrtva.. i dalje sam tu, ali.. tako poželim da nisam.. bez obzira što imam "prijatelje" nemam nju.. svoj najveći oslonac u životu.. izgubila sam je.. svoju najbolju prijateljicu.. nisam je ja izgubila, drugi su mi je oteli.. i to moji "prijatelji" .. no zasto ONA to neshvaća.. zasto misli da sam JA kriva.. koliko pitanja kruži ovom mojom glupom glavom..
malena moja, lazu te.. ne svi.. samo neki.. kako ne shvaćaš.. zašto mi nemožeš dati priliku za razgovor, zašto me nemožeš pogledati u oči i sasuti sve u facu.. reci mi gdje sam pogriješila.. šta sam krivo napravila.. nemoj me mučiti.. na iglama sam od muke.. barem si me ti uvjek znala razumjeti.. možda je onaj CRNI PETAR imao pravo.. možda sam stvarno sramota za ovaj svijet..
ne želim više ništa reči.. neka i dalje tuga bude zakopana u meni.. barem sam odlična glumica pa nitko nece ni zamjetiti.. toliko od mene.. za tebe princezo..

by- Little Angel

Post je objavljen 27.10.2008. u 19:49 sati.