Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rockericavg2

Marketing

Karala se 2 Kar(a)la XD

Pozdrav stoko! Nemojte se čudit postu, malo mi je čudno pisat, mutna su mi slova, ljiečila sam se vinom... i tako... početi ću od petka... u petak sam iz škole došla odmah u parkić... mislila sam da neću nikoga tamo zateći ali čuda li, jesam! malo sam si gucnula i tako... zajebancija... došo je neki cucak vani, da vidite kako je bio sexy zubozubo oko ponoći smo se sjetili da bi mogli do Megića... došli smo do tam i onda smo jeli kao fini ljudi.. ovako se ponaša na elitnom mjestu... PRIMJER:

Image Hosted by ImageShack.us


. ...čak smo i očenaš molili... al ne do kraja zato kaj smo pizde.. dođoh doma i naravno zaspah... u subotu sam izašla oko 7 i išla sam se s Majom nać, a nje nije bilo... pa sam sjela na bus i otišla do parkića.. tamo ih je bilo malo... malo sam popila alkohola u isčekivanju drugih.. opet primjer:

Image Hosted by ImageShack.us


. dobili smo čak i neke tabletice od kojih su rekli da budeš jako veseo yesyes .. i tak.. pili smo... malo smo sjedili kod Isusa... pa me Đurđa unakazila XD XD lol... pa je došo Step u ulozi mesije s vinom partyparty i da, ovo sam isto rekla da ću napisati... mi smo najperverzniji i naretardiraniji par ikada roflroflrofl. nismo mi debilni mi smo samo retardirani.. jeeej.. pa smo silovali malo konjića i tako... pa do Megića... i tamo smo zujali i bijaše jako jako zabavno partypartysmokin pa onda na bus... pa doma... u nedjelju nažalost ništa... danas je bilo super u šk... pa sam markala zadnji sat tako da odem pit... pa smo otišli u vg... ugl nije bilo baš nekaj... njah neda mi se više pisat... pozdrav svima... budite perverzni kisswavekisswavekisswave

Post je objavljen 19.05.2008. u 18:11 sati.