Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/iva57

Marketing

ejjjjj ljudeki......evo ja napokon pišem post.....ali ja ne volim pisati postove pa ću opet kao i uvijek stavit o nekom slavnom...........Otkačena Pink uvijek je znala privući pozornost na sebe, provocirati javnost i kolege. Ovaj put to joj je pošlo za rukom uz pomoć singla s njenog novog albuma I am not dead. Riječ je o pjesmi Stupid girl u kojoj se Pink zapravo obračunava s poznatim facama poput Paris Hilton, koje ne cijeni previše, poručujući curama da se ne ponašaju kao lutkice. Pink je u pjesmu konkretno i provokativno, u svom stilu, upakirala stav da cure ne moraju biti praznoglave, plastične i anoreksične kako bi uspjele u životu. Dapače, Pink nam je svima primjerom svog uspjeha dala do znanja kako je puno važnije biti cool, originalna i svoja.

Djetinjstvo i glazbena karijera
Rođena 8. rujna 1979., pravim imenom Alicia Moore, Pink je odmalena pokazivala snagu karaktera i svojeglavost. Kao divlja i neukrotiva djevojčica uvijek je imala problema s autoritetima i lažnim veličinama. Odrastala je u Philadelphiji, a roditelji su joj se razveli dok je bila vrlo mala. Pink je oduvijek željela postati pjevačica, a omiljene zvijezde bile su joj Madonna, Mary J. Blige, 4 Non Blondes, Janis Joplin, Whitney Houston i Billy Joel.
Bavila se gimnastikom, skejtala je i jedno vrijeme ludovala za hip-hopom. Neko vrijeme Pink je nastupala po klubovima i obilazila audicije. S 13 godina lokalni DJ ponudio joj je da bude back vokal u njegovoj rap grupi.








Post je objavljen 19.05.2008. u 16:14 sati.