Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/somethingaboutmyworld

Marketing

Kraj skole

Ewo dragi moji sprema se i kraj jos jedne skoleke godine!!!Nama zavrsava 21.06. al mi idem na exkurziju 11.06 - 15.06. u Sveti Filip i Jakov na moru!!!!
Jedva cekam, u sobi ce bit 2 ili 3 kreveta,al ja i moja Dekica bi htjele da bude 2 da nemora niko s nama,a Tijana,Alex i Tea ce bit u jednoj sobi a za ostale ne znam..Uglavnom super ce nam biti!!!!
Ici cu jedan dan s mamom u shooping da kupim:patike,balerinke,minicu,majice kretkih rukava,hlacice i kaprice..WEeeeee jedva ceka,...E Alex ak tvoja stara dobije onoliko dobit ce i moja,.....hehehehehehe..nadajmo se!!!!!!!!!
Eto u subotu sam bial na natjecanju u Bilju iz odbojke..Otisli smo u 11 a vratili se17 h..Bilo je super,Jedan smo set pobijedili Retfalu,a izgubili od Osijeka i Bizovca!!!
U nedjelju igramo u Belom,mi smo domaćini!!!!
Danas sam pisala test iz tehničkog,sutra iz GLUPEEEEEEEEEEEE povijesti (taj predmet prezirem,a pogotovo glupu nastavnicu!!), onda u srijedu iz fizike (ak dobijem 5 iz testa imat cu 5 za kraj)!!!!.itd. ugl.svaki su nam dan stavili testove..I suta dobijam zadaćnicu iz engleskog, dobit cu 1 (100 %),nis nisam znala i tak da cu imat 4 za kraj,boli me!!Ta me nastavnica nikada nije voljela,tak da nece ni sada!!
u ljubavi nema nista novo,hehe..Svidja mi se jedan decko..I on je mene volio..nevjerujem da me sada ,al nema to veze..Onda s jednim se dopisujem,lud je, a jedan je preee sladakkkk, ko šećer.. Kak kaže moa Tikwa:Pametne imaju rezervu!!!!I tak
idem vam ja s Ivanom,Mihaelom i Jopom kuc oni imali trening i tam me na kugi (put) Mihael gađo s torbom (a tak vam je prašina..ufff) i ja vičem upomoć,upomoć a jedan covijek to cuo i reko mom starom,a ja kažem tom ciki : jesi ti normalan, sta ti govoris (tak da je ispo glup)...A kak je luddd!!!
Ade pozdraf moj dragi:blogeri i moji frendowi::::::)
-dejana-belj
-saska-cerek
-tijana-dead
-tea-nut
-mihael-wink
-Ywan-naughty
-tena-finozujo


Post je objavljen 19.05.2008. u 14:01 sati.