Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/d-dora-kc

Marketing

I made you believe, that we are more than friends. (HAHAHA.JA SAM KJUT.JA SAM KUL. XD XD)

oi.
novi post.
ovo je definitivno bil najnaporniji vikend u životu.
koma.
subota-izlet.
nedjelja-državno.
obadva dana buđenje prije 6 ujutro.koma.
i obadva dana saaaati vožnje.
eh da.
neda mi se sve opisivati.
uglavnom.
dio- 1.
subota.restoran u risnjaku.
akcija "salata"
-dobivamo jelo.krećemo jesti.i u jednom trenutku zaželimo salatu.
uglavnom već se gotovo pomirimo s time da ćemo ovai ručak pojesti bez salate kad odjednom izađe konobarica sa salatom.osmijeh nam nije silazio s lica iduće 3 minute.nakon te 3 minute osmijeh je nestao.salata je otišla samo na stolove nastavnika.svima je za mojim stolom bilo jasno da ćemo se za to morati osvetiti.slučajno smo fulali čašu dok smo nalijevali vodu u nju.i krumpir nam je slučajno opal iz ruke (sav zamočem u kečap =P).čačkalice su nam frcnule iz tanjura rastrgale se u 1000 komadića.slučajno smo prikeljile salvetu s kečapom za zid.i slučajno smo natrpale punu čau vode sa salvetama i štapičima od sladoleda.i nakon toga smo slučajno u wc-u stisnuli sapun i zaličili cijeli umivaonik s njime.i zaboravili smo komadiće papira koji se sam natrgao na 1000 komadića baciti u koš za smeće.

dio- 2.
nedjelja.autobus na povratku s državnog.
ja i tea.dosadno nam je.ovi nekaj pjevaju.nama je to bilo dosadno.i tea izjavi:"ajmo mi neku narodnjačinu." i zapjevamo mi neku narodnjačinu. (TEA JAVI KOJU AK SE SJEČAŠ!) i oni svi počeli to pjevati.a mi smo se samo šalile. i ja i tea sve onak ponosne kai smo tak glupe.i uskoro nakon toga.vidim ja tea nešto duboko razmišlja.nie se mogla sjetiti neke pjesme.uskoro čuemo mi teu:"kad si sretan pljesni dlanom ti o dlan..."
i cijeli autobus počne pijevati tu dječju pjesmicu.Brafo Tea =))

uglavnom.bio je naporan vikend.ali je bio prezwer,preludi i vjerujem da bi tak mogla svaki vikend.pogotovo da onda ne moram u ponedjeljak u školu.kao što nismo morali dns. =))). i tak.evo to bi vam bilo to.na državnom smo bile 4.sramota.mogle smo bit 3. bilo je suzaaaa.ali prešlo na je već u mcdonaldsu. (tam prolaze sve brige =PP)

još slikica.i postek je gotov.
pozdrafek!
mwaa.

Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 19.05.2008. u 13:54 sati.