Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tokiohotelmiha

Marketing

…NaSLoW… ((smišljajte si sami)) ... *LiNoLeUm&TePiH*

ee…..ewo mene…ha jooj…hehe…
ewo Bill nam se wratio…TH ima u planu 3 cd..weeeeee!!!
..šta ima kod was??kod mene ima štošta nowog…odakle da počnem..
hmmmmm…….TEPIH&LINOLEUM!!zna se na šta mislim((18.04.))…hehhe!!1 mj..jbt brzo je prošlo..neka neka…ljepo je…XD ewo 26.04. mi bio rođ.kupio mi cd Scream.. nisam slawila rođ…al Tepih se sjetio..a joooooooooj!!HWALA!!ma super je on…nije on bezveze tepih..hehe
Boože šta ćete si wi mislit..ugl..da razjasnimo…on je Tepih, a ja Linoleum…a jbg mora neš bit powezano s Tepihom pa reko aj Linoleum..a mi iamo nadimke da se prekrstite al dobro…
Witrina, Fotelja, Tepih, Linoleum…bwahahhaahahaa….a stwarno smo konji XD…ugl… da se ja zahwalim swima što mi dolaze na blog(ak dolaze)i što komentiraju…dadadada….hwala wam..
Eo ak wam se nisam pohwalila..nabawila sam cd od đubriwa-zašto sarma ne leti..ljep je…al ima dosta demo werzija…al ok je..
Oondaaaaa…….tjedan dana nisam išla u školu..nisam pisala one nacionalne ispite….weeee!i još me izwukli da pišem kemiju, fiziku, biologiju i njemački…ma daaaaaa!swe najgore…jeebo majku!ništa od toga….Koja stoka…=))imala sam neku uro infekciju, bakteriju i tak to…Ma sad je swe dobro…al jedino što nisam mogla 1.maj slawit s owima iz raz =(((. ljudi 483 Puta sooooori !!..a jedan manje šta sad…idemo dalje…doBILLa sam 2 nowe majice od TH,dwd Leb Die Sekunde, poster od TH u njihowoj prawoj wel.ko Tepih je weliko hehe!ha pa Tepih..zna se…Mia hwala što wiše ne slušaš TH...ihihiihi….wiše za meneXD…baaaa!!!! Iam recimo to tak-nowi dizajn ko što widite, Tepih i ja birali=)dobar dobar…normalno!!
………nznm wiše šta da napišem, pa tak da bi to BILLo to..možda mi i nije neki post šta ja znam..al bitno da sam ja napisala ono što mi je najwažnije, a to je ono u wezi Tokio Hotela i Tepiha i Linoleuma..hahahha….pozdrawljam was swe!čujemo se…PUUU!!


TEPIH
&
LINOLEUM



Post je objavljen 19.05.2008. u 13:07 sati.