Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

GRAĐANI DALLASA U T PROGRAMU

DALLAS

Misija: Mi ćemo osigurati građanima pregled usluga koje vatrogasci Dallasa pružaju, povećati vatru u životu(adrealin) i sigurnost svijesti te promicanje usluga korisnicima našeg odjela ,poručeno je građanima Dallasa oko prezentiranja T programa




T je program za stanovništvo Dallasa u koji mogu biti uključene osobe sa navršenih 18 godina i stariji koji su zainteresirani za učenje o tome kako su vatrogasci Dallasa organizirani i kako izvršavaju svoje obveze. Sam program traje 10 tjedana i održat će se u vatrogasnoj akademiji. Svakog četvrtka, sudionici će se sastati na vatrogasnoj akademiji i saznati o raznim temama kao što su vatrogasni treninzi, upoznavanje sa vozilima i opremom, opasni materijali , USAR (Urban traganje i spašavanje), vatrogasna taktika , uz sve druge zanimljive teme.

Akcija Shot - građanima 'Fire akademije, u razredu 2007-02:
Sudionici će u tih 10 tjedana također dobiti dragocjeno životno osiguranje (CPR training certification). Vatrogasni inspektori će pratiti njihov rad te predlagati pojedince za volonterski rad.U ovih 10 tjedana program će se sastojati od jednog cijelog dana ( subota) gdje će biti Hands-on trening i demonstracija kao što su vozila extrication i rappelling.Na kraju svi koji prođu 10-to tjednu obuku izvest će vježbu i tim činom zaslužiti prisustvo na maturalnoj svečanosti.Tamo će im biti podjeljene Svedodžbe o završenoj obuci, Polo maica i zajednička fotografija za sječanje na taj trenutak.

Post je objavljen 18.05.2008. u 08:59 sati.