Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/islak

Marketing





OVAN
Danas ne jedite luka i špeka i sve je moguće!

BIK
Provest ćete još jedan dan okruženi samim idiotima ili dobronamjernim ali "jednostavnim" ljudima koji će vas masirat i masirat dok vam se ljubazni osmjeh ne ukoči na licu te ćete početi sličiti raspamećenom glodavcu.

BLIZANCI
Mlada, blijeda ženica velikih očiju, ogrebat će vam ruku a onda ponuditi da vam potamani miševe u vrtu. Ljubazno pristanite. Reinkarnacija je ponekad okrutna stvar!

RAK
Ako krećete na izlet u šumu, gledajte da vi jedini imate tenisice na nogama. Susret s zlovoljnim medvjedom je neupitan, a onda će biti "Tko će brže, taj će bolje".

LAV
Prije nego krenete na večeru kod punice i punca, nemojte po običaju kod kuće pojesti pola pečene kokoši i 4 kremšnite. Tako ćete biti uvjerljiviji kad budete hvalili puničinu kuhinju.

DJEVICA
Niste jedini kome se to stalno dešava! Puno ljudi kaže kako su vidjeli leteći objekt na nebu. To što su oni gosti aerodromskog hotela neka vas uopće ne zabrinjava.

VAGA
Odličan dan da na nepoznatim ljudima primjenite neke geste i grimase koje ste uvježbali.

ŠKORPION
Danas će vas maltretirati mačke. Gladne, loše raspoložene mačke.

STRIJELAC
Danas ćete napokon započeti s pisanjem romana. Što je dobro, jer da ste odlučili pisati scenarij, morali bi se preselit u metropolu i radit kao vozač taksija.

JARAC
Danas ćete početi vježbati samodisciplinu! Što je jako dobro, jer u poslijednje vrijeme vaša disciplina se rasplinula oko pojasa i bedara.

VODENJAK
Netko koga organski ne trpite, tko je slika i prilika arogancije...biti će vrlo ljubazan prema vama. Ovo je trenutak da vas uhvati strah! Bojte se. Jako se bojte!

RIBE
Hmmm...ovo je zaista teško pročitati. Mrkvica gatalica se zaglavila baš negdje između "kidnapiran i mučen" i "dobio na lotu"... Bit će da je od svega pomalo...



Post je objavljen 18.05.2008. u 01:05 sati.