Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malaanja

Marketing

Kad će nam početi naplaćivati i ovaj zrak kojeg udišemo?


Ovih dana opet nas „trese“ val poskupljenja. Ponovo veliki udar na sad već i onako prazan džep.Gorivo je već premašilo brojku od 9,00 kuna po litri a kako je krenulo vrlo uskoro bi mogli očekivati da cijena goriva dosegne i magičnu brojku od 10,00 kuna po litri.
Naravno da poskupljenje goriva povlači za sobom i ostala poskupljenja.
Kruh ovih dana poskupljuje i do 50 lipa po kili, meso se diže od 10 do 20 posto a najavljeno je i poskupljenje i ostalih prerađevina.
I dok se naša vrla Vlada bavi politikom kada će biti koji praznik, dotle naš narod sve više tone i tone. Također ovih dana našu „metropolu“ pogodio je novi val poskupljenja parkinga.
Osim poskupljenja, neke zone parkiranja iz treće prebačene su u drugu a neke iz druge u prvu zonu. Poražavajuće je i to da mjesta za invalide ima jako malo a najžalosnije je to, da je sve više i više slučajeva da se vozila bez pripadajućih oznaka za invalide parkiraju na njihova mjesta, jer bolje se stati na „žuto“ mjesto, nego platiti skupo parkirno mjesto.
A kako se krše ljudska prava vezano za parkiranje na invalidna mjesta, možete pročitati na blogu našeg prijatelja đusa, koji je ovih dana doživio veliki šok na parkiralištu u Velikoj Gorici. Također naš bloger đus, u ponedjeljak 19 svibnja u 14,45 h gostuje u emisiji „Normalan život“ na HRT-u. Za one koji ne znaju, to je emisija koja se bavi tematikom osoba sa invaliditetom. Uz našeg blogera, gosti emisije su i Ljubica Lukačić, HDZ-ova saborska zastupnica u kolicima , Ana Slonjšak, pravobraniteljica za osobe s invaliditetom i Mila Jelavić, pravobraniteljica za djecu. Ako ste u mogučnosti, svakako pogledajte emisiju koja ide u živo, dakle bez cenzure u kojoj će između ostalog biti i par pitanja naše Humanitarne udruge "Mala Anja" a koje će u naše ime bloger đus priupitati naše „vrle“ goste.

Što reći za kraj nakon još jednog najavljenog vala poskupljenja?
Da li u dogledno vrijeme možemo očekivati da nam počnu naplaćivati i ovaj zrak koji udišemo?


Post je objavljen 17.05.2008. u 19:10 sati.