Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/levant

Marketing

subota

Subotom dok svi normalni ljudi spavaju ja sam budna da budnija ne mogu bit. Jerbo u 10 do sedam imam redovno ustajanje. Brutalnim buđenjem jezikom u uho. Pa nos. Pa opet uho. I tako dok ne poludim. Kad poludim skačem iz kreveta, oblačim prvo što mi nadohvat ruke, i hop evo nas već smo vani. Di mali pas uživa, a ja gmizim. Vučem se. Lelujam.
Onda se vratimo doma, mali pas pojede svoju hranu i hop evo ga u krevetu. Na spavanac.

Samnom je druga priča jer zaspat više ne mogu. Razbudilo me čudovište stoga sam oko 1/2 8 budna da budnija ne mogu bit, nervozna i gunđava da gunđavija ne mogu bit. Onda sjedim tako slomljena, pijem kavu i gledam dva muška u krevetu kako spavaju ko bebe. Najradije bi ih obojicu bacila van, al što ću onda sama?
Tko će mi drva cijepat?
Tko će mi kadu prat?
Tko će me nervirat? Tko će mi tlak dizat?
Pak ih onda pustim.

Ove sam subote bila pametnija pa sam se naručila frizeru u 8. Ako već ne mogu spavat , bar da ne gledam dvoje ljenčina kako se izležavaju i nevino snivaju.
Zato danas imam frizuru muvi stara i lice koje izgleda kao u prvoj fazi anemije. Takva mi nova boja kose.

No nije to sve. Onda sam se vratila od frizera, skuhala ruča - mahune i brzo smo išli u školu plesa koja je danas bila potpuni fjasko.
Kao da inače nije.smijeh
Al danas je to bio fjasko nad fjaskom.
Poslije smo se vratili, brzo pojeli mahune. Svoju novu frizuru stavila sam u rep, nabacila mejk ap, presvukla se u nešto pristojno te krenula na dogovoreni sastanak sa NF.


E tu me porazilo do nogu!
Mislim ovako je to bilo :"Baš lijepo da sam vas upoznao, al što je mali pas sladakkkkkk....".
Pa onda dalje. "Ne, mali pas mi je osvježio dan" pa onda opet dalje "Što je to biće slatko".
Tu i tamo prisjetio bi se da i mi postojimo, i to onda kad smo se glasovno javili. Inače je to bila pjesma njih dvojice. NF-a i Malog Pasa.
"Ma stvarno si prekrasan" nastavljao bi ovaj svoj monolog.
Mislim, i ja sam u društvublabla
"Divan je zaista".
I tako je to išlo.

Zaljubljene poglede je muško u mom društvu dijelilo malom psu!!!!!!
U MOM DRUŠTVU!!! MALOM PSU!!!

Ni moja frizura ni moj mejk ap ni moj dresing nisu ništa značili. Pas pa pas.blabla
Eto. Pa ti reci! Napravio je jedno 12 tisuća fotografija malog pasa, a kad sam zamolila da slika i mene samo se okrenuo i rekao "pa ne mogu sad još trošit na tebe".blabla "imam na kartici mogućnost za još 6 tisuća fotki a htio bi slikat malog pasa".

I tako.
Nisam došla do izražaja. Nikako nisam mogla doć do izražaja. Nadam se , da će me se u idućem susretu prisjetiti. Mislim, kako izgledam da će se prisjetiti.sretan
Onda smo ga odpratili do autobusa. Tamo smo stajali misleć, možda će sad malo popričat s nama. No nije.tuzan Bavio se malim pasom.
Eto.
No sam ga zeznula pa sam ja napravila par fotki. Koje ću stavit u ponedjeljak. Jerbo kabla nemam. Inače bi ih stavila sad.

U međuvremenu idem liječit poljuljano samopouzdanje i skršeno samopoštovanje izlaskom kod prijateljice.
Kojoj sve mislim ispričat.
I to kako me mali pas pobjeđuje na svim frontovima, a zatim i to kako smo na plesu imali dvije lijeve noge svi skupa danas, a onda i to kako ću NF-u vratit milo za drago. naughtyJednom. Jednog dana.

On će meni mali pas , pa mali pas......blablablabla

Post je objavljen 17.05.2008. u 18:53 sati.