Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/marmeladegirl007

Marketing

..njen vrisak u novogodišnjoj noći..

..bila je još samo jedna djevojka nesretna u ljubavi..imala je "sretan" život..(tako su bar drugi mislili)..htjela je samo da upozna nekog tko će prema njoj imati poštovanja..i dati jooj samo malo ljubavi i dobrote koju nikad od nikog nije dobila..!svakim danom je bila sve višee tužna i gušila je sve u sebi..one suze koje su joj svaki dan tekle niz obraze je vješto skrivala zaraznim osmijehom..
izgledala je jednostavnoo sretnoo..
no,dali je to bila...!?
hm..dobroo pitanje..!možda i jee..sretna jer ima snage sve to trpjeti i patiti u sebi..
alii opet misli jooj je odvlačila novogodišnja noć..čekala ju je dugoo..haljina je već bila spremna,samo je trebalo srediti neke sitnice..!
nije imala pratnju..nadala se da će tamo upoznati nekog..tko će joj zarobiti srce..
došla je i ta večer..bila je uzbuđena..večeras je njena noć..noć kada će zasjati..i pronaći svoju srodnu dušu..mislila je..!
no,dali je mislila dobro..!?
nije ni bitnoo..jer već je bilo vrijeme za polazak..!
kada je stigla pred veliku dvoranu..gdje je već sve bilo punoo..uhvatila ju je panika..znala je da njoj nije mjesto ovdje..među "velikim" ljudima..bojala se,ali ju je taj strah poticao još višee i davao joj hrabrosti da uđe i da pokaže sebe..u najboljem izdanju..!kročila je desnom nogom kroz vrata i već je mamila poglede..nakon nekog vremena..za oko joj je zapao jedan dečko..crne kosee..tamne puti..plavih očiju..na njih je pala..i svaka riječ je tada bila suvišna..kriomice ju je gledao..a tada je napokon došao do nje..bila je uzbuđena..pričali su duugoo..duugoo..već je bilo 15 min.do ponoći..
pozvao ju je gore..u sobee..rekao je buka je..ne mogu pričati u miru..pristala je,nije znala kome se dala u ruke..mislila je da je on samo pripadao njoj..odvukao ju je u sobu..imao je plan..!
ona nije htjela to..!!nije htjela bilo što..!!bilo je kasnoo..nitko nije čuo..njeno zapomaganje..njen plač..kao bolan mač..ovih 5 min do ponoći činili su joj se kao vječnost..nikako da prođu..
10,9,8,7...odbrojavalo se do 1..osjećala je njegove ruke na svom vratu i stisak..a novogodišnju noć prorezao je njen vrisak..!


Post je objavljen 16.05.2008. u 22:56 sati.