Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/suncokretic1

Marketing

Da se javim.....

Evo me.
Naravno da ne mogu bez bloga. Jer je zaista istina "jednom bloger, zauvijek bloger".
Pa sam se vratila. Malo drugačija. Ali, promjene tek slijede. Otom-potom.
Da vam pišem zašto sam otišla, nema smisla. Trbalo mi je vremena da posložim neke stvari. I prebolim. I odrastem. Shvatim da ništa nije idealno. Dakle, da odrastem. Pa sam sad odrasli bloger. Koji će u blog unositi malo, malo manje. Nadam se da to vi nećete osjetiti.

No, dosta filozofiranja!

Zaista nisam imala puno vremana jer sam radila po cijele dane. No, navečer sam ja vas malo škicnula, bar par minuta. Osim zadnjih nekoliko dana. Jer, preko FireFoxa ne mogu otvoriti ni jedan blog! I da mi Pjesma nije rekla da je sa Blogom.hr sve ok ja bi još uvijek mislila da je Blog u klincu. A ustvari je u klincu opet moj kompno. Buntovnik je radio maturalnu radnju i....nemam pojma šta se događa (on, kao, opet nema vremana), uglavnom, sve je ok jedino blogove ne otvara!!!! Kad klinem piše samo "blogMeta Data" i gotovo, vrti se, vrti, vrti....i niš!Ludog li kompa! Sredit će to sinko valjda uskoro. E, a ovo pišem preko Internet Explorera koji nikad nisam ni koristila i sve mi je čudno i bezveze!

A šta ima novo?
Niš posebno. Ma, vraga niš! Skroz smo "u maturi". Samo o tome pričamo.
Prije sam se čudila ljudima koji su imali maturante. Jer sam mislila: "ma, koja frka oko te mature kao da je to ne znam kaj! Pa, danas svi maturiraju, nije to nešto tako važno da se oko toga diže tolika frka!"
A sad ja samo o maturi pričam, postala sam cendrava baba kojoj suze krenu na oči kad vidi maturante (ja zaista ne znam zašto!), sa ponosom pokazujem sina u maturskoj obleki...... E, baš sam luda! A ta matura mu ništa ne znači. S ovim šta je završio ne može raditi jer ništa nije naučio, dakle mora na faks, dakle- matura je samo jedna stepenica. Dakle - niš posebno! A ipak je! Eh, kako se sve mijenja!

Neću vas stići iskomentirati sve večeras pa onda još uvijek neću nikog.
Do skorog ponovnog druženja kisskisskisskisskisskiss ostavljam!

Post je objavljen 16.05.2008. u 22:04 sati.