Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

USKORO 6. MEĐUNARODNA UTRKA VATROGASACA

FUŽINE

I ove godine Fužine će biti domaćin "Međunarodne utrke vatrogasaca" koja će se održati 15.lipnja 2008.godine po VI.put. Vatrogasna zajednica primorsko - goranske županije poziva sve aktivne vatrogasce bili oni dobrovoljni ili profesionalni, članove stručnih službi vatrogasnih postrojbi te umirovljene vatrogasce a koji su dužni predati :
- dokaz o aktivnoj službi u vatrogasnoj postrojbi koji mu potvrđuje nadležno zapovjedništvo,
- liječničku potvrdu o zdravstvenoj sposobnosti.

Fužine
Vatrogasna zajednica Primorsko-goranske županije dana 11.06.2006. organizira "IV. međunarodnu utrku vatrogasaca" oko jezera Bajer, Fužine. Pravo sudjelovanja ostvaruju svi aktivni vatrogasci, dobrovoljni i profesionalni, članovi stručnih službi vatrogasnih postrojbi, te umirovljeni vatrogasci. Svaki prijavljeni sudionik utrke dužan je podastrijeti:

Na dan utrke, svaki je natjecatelj, u svim kategorijama (OSIM VIII, IX, X i XI KATEGORIJE)), prilikom podjele natjecateljskih brojeva dužan uplatiti iznos od 10€ (75,00kn). DJECA i MLADEŽ NE PLAĆAJU KOTIZACIJU.
U slučaju da natjecatelj ne posjeduje liječničku potvrdu o zdravstvenoj sposobnosti za sudjelovanje u utrci, prilikom podjele natjecateljskih brojeva potpisati će izjavu kojom izjavljuje osjeća li se sposobnim za utrku i kojom preuzima svu odgovornost za svoje zdravlje.

Prijamni odbor započinje s radom u 08.00 sati. Prijamni odbor biti će smješten na igralištu.
Prilikom prijava natjecatelja za kategorije I. do VII. dijeliti će se startni brojevi i elektronski čipovi koji se nakon utrke OBAVEZNO VRAĆAJU prijamnom odboru, pri čemu će natjecatelji dobiti poklon paket za natjecatelje.
Kategorije djece i mladeži trče bez elektronskih čipova samo sa startnim brojevima.

Ukoliko ste zainteresirani svoje prijave na obrascu šaljite na
fax: +385 51 33 98 94
e-mail adresu: klaudijo.filcic@inet.hr ili nikola.tramontana@ri.htnet.hr
zaključno do 12. lipnja 2008.godine zbog pripreme čipova za elektronsko mjerenje vremena


Post je objavljen 16.05.2008. u 19:32 sati.