Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malcolmfuckit

Marketing

Došloje vrijeme za jedan novi...

novooo:aaaaaaaaaaaaaaa


aaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaa

IAM toliko dobrih videa kojih se svi moraju sjetiti!!!
moram ubaciti i billyja idola... pa tko ne bi?
ovo je pjesma za dobro jutro!

joooi, je li billy bio komad ili što?
digni se ujutro i čagaj! što čekaš? čagaj! ČAGAJ!!!! svijet čeka na tvoju dobru volju!
i još idola... :O ...a što ću kada je tako dobar?

blah. <3 ljubek <3
billy voli plesati... ah, da mi je samo bilo plesati s billyjem.. da mi samo jest.. isuse, ajme, avaj, dečko koji pleše s takvim žarom i tako kul. da se baca na sve strane. ko idijot. i da ima kul kosu i da ima muda. on je pravi dečko. žestok.
au. boli me jettra od nj. boli me bubreg. moli me nokat.koliko ima energije (ok, moja je teorija da se žene pale na muškarce koji imaju energije zato što im to podsvjesno ukazuje - ili svjesno - da su ti isti izdržljivi u krevetu i u boljoj mogućnosti za reprodukciju, tj. održavanje vrste). i mislim da imam pravo.
i imam još činjenica o kojima sam razmišljala, ali meni najdraža je ona logična, ali neuvažavana. tj. mislim da (ja bih se ljubila s billyjem, al dobro...) je slika mršavih žena nametnuta i da se muškarci u prirodi pale na sočnije žene (ne, pobogu, debele, samo sočnije). u prirodi bi te žene bile u većoj mogućnosti obraniti svoje mlade od opasnosti i muškarci bi se trebali rajcati na njih zato što s njima imaju veću šansu za održavanje vrste. ali, naravno, standard ljepote nam je nametnut, pa jebeš to sve. frajerima je ispran mozak. i svima je toga već dosta i vrijeme je da se u modu vrate prave žene, s oblinama. oke, mama me napada, vratim se kasnije.




staro:
Ponekad mi se čini da previše dobrih ljudi puštam da samo tako odu iz mog života.

Lik koji mi se sviđa/o? se ošišao.

Bilai sam na izletu u Istri. Klasična ruta - Roč, Hum, nešto, Poreč i na kraju Rovinj gdje smo odsjeli u hotelu. Večernji izlet 45 min pješice do grada. Sjajna ideja! Meni se slavilo! Dođemo do tog nekog parkića i čekamo profe koje kaskaju za nama... Kranjčević se popne na dječji (ogroman) vrtuljak s još nekim ljudima. U idućem se trenutku drži za nj samo dvjema rukama i u idućem odleti 3 metra i zabije se u žičanu ogradu ispred Martine, Loocije i mene. Krv iz usta, lijevo i desno. Ok, njega profa otpremi u Pulu u bolnicu, a mi na mimran san u hotel. Dečki u sobi s nekim drugim curama, mi zaglavili bez alkohola za zabavu bez povoda. Drugi dan.. Drugu večer čekamo Saru koja ima bočicu apsinta, čekamo ju sat vremena. Napokon odlazomo na plažu gdje sam se ja napila. Predivna plaža, uistinu. skidam tenisice, skidam čarape, iz nekog hotela se čuje glasna glazba, ulazim u vodu bosih nogu u hlačama i plešem.viiii! kakva je to atsmofera? liepooooo <3 ostali su dobre volje i puše apsint. TO NAS MARS NAPADA! SA SJEVERA I ZAPADA! REZULTAT JE ODLIČAN!
Lucija se baš ufurala, smiksala si koktelčić od pive i absenta, ja dolazim vrludavo i slučajno joj rušim... i onda rušim drugima još malo... Plešem i osjećam se fenomenalno. Sa Švabima se nešto dovikujem na njemačkom. Odjednom dolazi jedan dečkić iz razreda i govori mi da sam totalno urokana i to me obara s nogu jer to govori uz ogroman bjelozubi osmjeh. Odolijevam sramoćenju da ga zažnjaram pred 20 ljudi. Sačuvah dostajanstvo, eto. Naši dečki otiđu. Limenke piva i plastične boce sam uredno bacila u smeće iako sam jedina bila narokana. Moji ekološki maniri, ah...
Dolazimo da te druge plaže, ja opet u vodu, nogavice mokre, plešem, svi su veseli, sretna atmosfera. Tješim Jelenu jer jelena je supač, a nesretna, samo ona. No, eto, stvar sanirana i Jeleni je opet bolje. Tražim glupog Ozrena da mu izjavim da se palim na njega. Mislim, nije on glup, ja sam glupa. On je jako pametan. Seksual hormoni udarili u glavu. Nema ga na vidiku. Jebiga. Odlazimo u hotel i stojimo u hodniku Lučija i ja. Izlazi Borna (sa bijelim zubima) u donjev vešu i zove nas u sobu. Ulazimo, a on, Ozren i Kranjčević onesviješteni leže na krevetu i gledaju Heatha Ledgera u ulozi viteza u uskim tajicama. Lucija prosipa čips, ja ga pokupim i odemo u miru.

Image and video hosting by TinyPic

first day, istraživanje plaže

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

und some more:


Smak - Crna dama, slušala ga moja mama kad je bila mlada, danas ja, na njenom gramofonu. :)

Post je objavljen 16.05.2008. u 14:59 sati.