Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/damnstory10

Marketing

Boy walk in the spot, he's so fresh and He got what he needs to impressin' dressin' oh.

ej ljudi!!!!
kj ima??
idemo na zanimljivosti odmah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sophia Bush




SOPHIA BUSH rođena je 8.7.1982. u Pasadeni (California). Sa glumom zapošinje još u srednjoj školi. Titulom kraljice Pasadene koju je dobila na tom izboru ljepote,ubrzo je dodatno privukla pozornost na sebe i svoj talent. Prvu filmsku ulogu imala je u filmu 'Van Wilder' sa Ryanom Reynoldsom i Tarom Reid. Glumi i u filmovima 'The Hitcher', 'Supercross', 'John Tucker Must Die', 'Stay Alive'... Pojavila se u serijama ''Nip/Tuck'', ''Sabrina – Teenage Witch'', a Ashton Kutcher ju je ''ugostio'' i u svom Punk'd-u - evo i video!

Sophia Bush got Punk'd


Trenutno živi u Wilmingtonu (North Carolina) zbog potreba snimanja serije One Tree Hill u kojoj tumači lik Brooke Davis. U slobodno vrijeme fotografira, čita i provodi vrijeme sa svojim prijateljima. Od kolege iz serije,Chada Michaela Murraya, razvela se nakon 5 mjeseci braka zbog njegove nevjere. Sad se oporavila i ima novog dečka - Jona Fostera,nama poznatog iz serije 'Sex,Škola i odrastanje'. Pa sretno! :)

James Lafferty




JAMES LAFFERTY rođen je 25.07.1985. u gradu Hemetu (California). Još kao dijete počeo se iz hobija baviti glumom. U srednjoj školi Hemet se aktivno bavio košarkom u školskom timu Bulldogs i bio je vrlo uspješan. Bio je proglašen najboljim igračem prvenstva srednjih škola, no zov glume ipak je bio prejak. Svoju prvu ulogu ostvario je sa 7 godina, a prvu glumačku nagradu dobio je tri godine poslije. Njegova prva zapaženija uloga bila je u seriji ''Emeril'', a pojavio se i u serijama ''Once and Again'' (Opet iznova), ''Boston public'' (Školske tajne),te u košarkaškom filmu ''A Season On The Brink'' gdje je uspio pokazati svoje sposobnosti. Glumio je i u filmu ''Boys On The Run''. Iako je popularan, još uvijek živi s majkom i starijim bratom u rodnom gradu Hemetu. No zbog snimanja serije One Tree Hill većinu godine provede u Wilmingtonu. Košarka je i dalje njegova velika ljubav i često je igra sa svojim prijateljima, među kojima je i Ashton Kutcher.Iako je visok 190 cm, frendovi su mu dali nadimak Baby James.

Neke zanimljivosti o Jamesu:

-njegov mlađi brat,Stuart Lafferty(rođen 1987) glumio je u jednoj epizodi OTH-a,u drugoj sezoni
-Jamesov izbor u glazbi su Eminem, Gemini, Steve Miller Band, Geto Boys i Kanye West
-Homerova Ilijada najdraža mu je knjiga
-najdraži košarkaš mu je Michael Jordan
-najdraži košarkaški tim su mu Los Angeles Lakers
-ima crni pojas iz Tae Kwon Doa
-trenutno nema curu


Chad Michael Murray





Chad M.M. rođen je 24.08.1981. u gradu Buffalo (New York) u brojnoj obitelji. Ima 3 brata, polubrata i sestru. Divi se svom ocu koji ih je odgojio sam jer ih je majka napustila kad je Chad imao 10 godina. Srednju školu je mrzio , nije imao puno prijatelja jer se nije uklapao. U školi se bavio američkim nogometom i prilikom jedne utakmice jako se ozlijedio te su mu morali odstraniti dio crijeva i stoga uvijek mora paziti na prehranu. To je i razlog zašto se ne može udebljati. Medicinska sestra koja ga je liječila predložila mu je da se počne baviti manekenstvom. On ju je poslušao i ubrzo postao model za kompanije Sketchers, Tommy Hilfiger i Gucci. No njegova prava ljubav ipak je bila gluma i stoga odlazi u Hollywood.
U seriji "Gilmoreice" glumio je Tristana, Rorynu simpatiju, u "Dawson's Creek-u" Charliea.
Glumio je u filmovima "Freky Friday" s Lindsay L., u "A Cinderella Story" s Hilary Duff, u "House of Wax". No njegova najveća uloga bila je uloga košarkaša Lucasa u seriji "One Tree Hill".
U proljeće 2005. oženio se sa Sophiom Bush, ali su se već na jesen rastali. Sada je zaručen sa Kenzie Dalton. U slobodno vrijeme se bavi košarkom, gimnastikom i ragbijem.

Zanimljivosti:

-da nije postao glumac bio bi pedijatar
-obavezni modni dodatak je ogrlica koju mu je otac darovao
-imao je plastičnu operaciju nosa zbog manje nesreće koja se dogodila u nekom fast foodu na početku njegove manekenske karijere
-njegova najdraža football momčad je Buffalo Bills
-najdraža knjiga mu je ''Lovac u žitu'' J.D.Salingera
-najdraža tv serija su mu Simpsoni
-od glazbe najviše voli Incubus, Dave Matthew's Band i Pete Murraya


beyonce

Izvor blizak popularnoj pjevačici za New York Post je rekao da je pjevačica u zadnje vrijeme dobila nekoliko kilograma
U zadnje vrijeme slavna pjevačica dobila je nekoliko kilograma viška, pa se nagađa da bi i ona mogla biti najnovija u nizu slavnih trudnica.


Beyonce o svom privatnom životu ne želi razgovarati s medijima, a godinama nije potvrđivala svoju vezu s reperom Jay-Z-jem za kojeg se nedavno i udala. Kako bi i dalje ostala vjerna svom stilu strogog odvajanja privatnog od profesionalnog života, ni vijest o vjenčanju nije potvrdila, pa nije ni čudo što o eventualnoj trudnoći šuti k'o zalivena.

Izvor blizak popularnoj pjevačici za New York Post je rekao da je pjevačica u zadnje vrijeme dobila nekoliko kilograma. Beyonce je inače sklona lakom nakupljanu kilograma, kaže neimenovani izvor, no kad joj se to dogodi obično odlazi na detoksikaciju, a ovaj put je i to izbjegla.

IAKO za pjesmu "Beautiful Liar" nisu osvojile Grammyja, Shakira i Beyonce za svoj su duet dobile brojna priznanja, a novo im je pristiglo od čitatelja američkog Playboya, koji njihov zajednički video uradak smatraju najseksi spotom u 2007. godini. "Bilo je to predivno iskustvo, Shakira me naučila puno toga o trbušnom plesu", rekla je Beyonce medijima o suradnji s kolumbijskom pjevačicom.

Rihannino igranje s kišobranom u "Umbrelli" na drugom je mjestu top liste u čijem su kreiranju sudjelovali čitatelji američkog Playboya. Scarlett Johansson pomogla je Justinu Timberlakeu i spotu za pjesmu "What Goes Around..." da dođe na treće mjesto, a na četvrtom je mjestu grupa Gym Class Video s pjesmom "Clothes Off".

Listu pet najseksi video spotova u 2007. godini zaključuje Christina Aguilera i njezin "Candyman", u kojem se po prvi put počela baviti režijom. "Oduvijek sam se htjela baviti kamerom, a sad konačno imam dovoljno znanja da režiram vlastite spotove, ili zasad, barem asistiram", rekla je Aguilera o svojim redateljskim ambicijama.





TO JE TO!!!!!!!!!PUNO KOMAJTE I ZAPAMTITE:SVI KOMENTARI SE VRACAJU!!!!!!!!!!!!!!!!!


Post je objavljen 16.05.2008. u 12:42 sati.