Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/herojulice1989

Marketing

Neka nas ne rastave godine sto dolaze....

Da da....dolazi i taj dan 21.5.2008,svi ce pamtit taj dan...nema vise 4.A u nama dragoj ETŠ...gotvo je....odsluzili smo svoje...dolaze nove generacije koje ce ja se nadam slijedit nasu tradiciju i odrzat Brodokomerc na Mlaci zivim...MLAKA RULZ-ETŠ GENERACIJA 1989party.
Neznam sta da kazem osim sta ce mi falit razred,skola i zajebancija u skoli,okupljanja u skoli da bi se otislo na Mlaku pit i zajebavat,nesto sta cemo svi pamtit cijeli zivotsretan.
Alli jbg zivot ide dalje...tu smo svi zivi i zdravi...hmm mozda neko ima malo problema sa jetrom ali to je vec normalno postalorofl...i nakon 4 godine dolazi taj dan...dan D....ali sta da kazem osim..........4.A ETŠ GENERACIJA IDEMO PIT,21.5.2008 NAS CEKA UZMIMO CUGU U RUKE I PRAVAC MLAKA!

I jos na kraju zakljucak naseg dobrog prijatelja iz razreda:

"U SKOLU SMO USLI GLUPI,A IZASLI IZ NJE JOS GLUPLJI I PIJANI"
BY:RAUL CORALLINI sretan


Cije noge danas nikuda ne zure,one sto su jedva stigle do mature,NEKA NAS NE RASTAVE GODINE STO DOLAZE SAMO PRVE LJUBAVI NIKADA NE PROLAZE....lazu koji kazu da skolu ne vole...NAJLJEPSI JE ZIVOT BIO ISPRED SKOLE-MLAKA RULZ!....NEKA NAS NE RASTAVE GODINE STO DOLAZE SAMO PRVE LJUBAVI NIKADA NE PROLAZE...

4.A ETŠ

SLIKAO:JACKY

Image Hosted by ImageShack.us





Post je objavljen 15.05.2008. u 23:56 sati.