Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

Danijel-intervju

Svijet intervju Danijel Alibabić! Nijesmo se svađali pa da sad ne budemo u kontaktu, jednostavno se ugasilo to što je postojalo sa moje strane i nije bilo razloga da se tako nešto i dalje nastavi

Nikad nijesam bio zaljubljen u Slavicu Ćukteraš, ona je preozbiljno shvatila našu vezu


Samo dva dana nakon njegovog dvadesetog rođendana, Danijel Alibabić nam je otkrio da se nakon brojnih uspjeha sa grupom “No name” otisnuo u solo vode, da je zaljubljen kao nikad prije I da mu ta ljubav daje energiju da radi punom parom. U pauzi rada u studiju, sa najmlađIm učesnikom “Eurosonga” smo pretresli sve aktuelne teme, a otkrio na je I na koga tipuje da će odnijeti pobjedu na Evroviziji u Beogradu.
Šta ti najviše okupira pažnju ovog proljeća?
Posao. Napokon sam izašao iz studija, gdje sam radio dosta pjesama za predstojeće ljetnje festivale. Pošto uvijek ostavljam sve za sami kraj I sebi napravim haos, tako je bilo I sad. Moram se pohvaliti da sam za festival u Budvi uradio tri kompozicije i četiri teksta. Sve pjesme su lijepe I ona za Saša Koraća I za Gojka, bivšeg ukućanina drugog serijala “Velikog Brata”, zatim pjesma Eme Čivović, kao I tekst koji sam napisao Kayi, učesnici poslednjeg serijala “Veliki brat”. U sve pjesme vjerujem, ali mislim da će Kajina mnogo dobro proći kod publike jer je autobiografska i opisuje njeno trenutno emotivno stanje.
Znači li to da nema mjesta za ljubav?
Ima mnogo novosti od našeg poslednjeg razgovora, pa ne stižem sve da vam saopštim. Zaljubljen sam, naravno!
Je li opet riječ o nekoj javnoj ličnosti?
Zaljubljen sam, mada to ne traje dugo pa ne mogu mnogo da vam kažem o tome, ali djevojka u koju sam zaljubljen je jako lijepa kako spolja, tako i iznutra, ali neću da otkrivam njen identitet jer nije javna ličnost, što ne znači da neće vrlo brzo propjevati, jer zaljubljen sam kao nikad!
Znači da poslednji put kad smo razgovaralli nisi bio zaljubljen?
Pa moglo bi se tako reći...
Ali tad si bio u vezi sa Slavicom Ćukteraš?
Ali to ne mora da znači i da sam bio zaljubljen. Ona je preozbiljno shvatila našu vezu.
Jesi li sad u kontaktu sa Slavicom?
Nijesmo se svađali pa da sad ne budemo u kontaktu, jednostavno se ugasilo to što je postojalo sa moje strane i nije bilo razloga da se tako nešto i dalje nastavi.
Da li bi sad odbio Slavicu da ti zatraži da napišeš pjesmu za nju?
Možda, zavisi od raspoloženja. Ne mogu da garantujem da ne bih ili da bih, kad ne znam šta nosi novi dan
Da li se kladiš?
Rijetko kad. Ali obavezno se sa najbližim prijateljima kladim kad su festivali ko će šta osvojiti i tu uglavnom pobjeđujem. Poslednji put sam se kladio za Evroviziju .
I na koga tipuješ?
Mislim da će biti mrtva trka između Rusije, Srbije i Švedske, ali mislim da će pobijediti Rusija. A što se tiče našeg predstavnika, mislim da je sve moglo bolje da se organizuje, jer ni prava pjesma nije odabrana, ipak je to najbolji evropski festival. Ali ko god da predstavlja našu zemlju, tu sam da pružim podršku i svim srcem bodrim I glasam za našeg predstavnika.
Za koga bi volio da napišeš pjesmu sa naše estrade?
Želja mi je da napišem pjesmu Mileni Vučić, to će se sigurno jednom i desiti, ali njoj želim zaista da poklonim remek djelo, zato što je prije svega najbolja na ovim prostorima, a i jedna je od rijetkih koje mogu nazvati prijateljem danas!
Znaš li šta se prošli put desilo kad si odgovorio na ovakvo pitanje?
Znam, ali kao što rekoh, zaljubljen sam u djevojku koja se ne bavi javnim poslom, tako da nema ništa od toga...
Da li se grupa “No name” stvarno raspala ili ćete nas sve iznenaditi?
To je pregruba riječ, jer malo je teže objasniti naše stanje. Tačno je da ćemo se svi okušati kao solisti, ali i dalje postoji bend. “No name” se nikada neće rasformirati. Iskreno, mislim da je ovo pametan potez i da ćemo bolje proći kao solisti nego kao bend iz milion razloga.
Ko će od vas petorice najbolje proćI kao solista?
Ako baš moram da budem iskren, to je Bane Nedović. On već tezgari i dobro mu ide, a to dokazuju njegovi učestali nastupi, mada to nije dovoljno za pravi uspjeh. Bojan je dobar kompozitor, a ponekad napiše i jako lijep tekst. Iako ima lijepu boju glasa, njega ne mogu da vidim kao pjevača. Gaga je sad bubnjar nekom bendu i s njima svira ono što je oduvijek želio i to mu fenomenalno ide. Marka Prentića i sebe sam uvijek gledao kao jedno i stojim iza toga da jedino nas dvojica mozemo da ostvarimo veliki solo uspjeh, rodjeni smo da budemo na sceni, a pored toga ono što sami iskomponujemo, umijemo na najbolji način da interpretiramo, jer smo prije svega pjevači.
U kakvim ste odnosima?
Sjajnim, hvala bogu. Mi smo drugari još od srednje škole i naše prijateljstvo ne može ništa da poremeti!
SLEDEĆI SE JA ŽENIM!
Kako si se proveo na svadbi tvog druga iz benda?
Bilo je zaista fantastično. Gaga i Sneža su zaista predivan par I bili su toliko divni, a oni nadirljiviji momenti kada braća predaju sestru, su mi izmamili suzu.
Ko je sledećI za ženidbu od “bezimenih”?
Jednom prilikom smo pričali o tome koji će od nas prvi da stane na ludi kamen. Mislim da smo svi bili ubijedjeni da sam ja taj, a da će Gaga biti drugi. E, obzirom da je Gaga to već obavio, sad je red na mene!


Post je objavljen 15.05.2008. u 22:22 sati.