Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dizzydee

Marketing

Jos uvijek se ne osjecam dobro. Vrti mi se u glavi, jedva gledam, ali zelim nesto raditi, pa pisem. Volim sebe samu muciti. Mozda sam neka vrsta sadista, sigurno jesam.
Osim sto sam vecinu vremena lezala u krevetu, sam usput gledala filmove. Kupila sam si danas tri filma. Ne moze se ne ne manipulirati. Bila sam u Saturnu gdje je bila neka akcija DVD-ova gdje uzmes dva i dobijes treci gratis, naravno po tvom izboru. Mi konzumenti smo laki plijen. Kupujemo stvari na akcijama koje nam niti ne trebaju, ali jednostavno to ne kuzimo. I onda zadovoljno izlazimo masuci vrecicama. Ne zelim reci da sam glupa sto sam kupila tri filma, samo da se ne bi sjetila to napraviti da nije bilo na akciji. Time zelim pokazati kako mediji i reklame manipuliraju nama. Svejedno, dobro mi je doslo. Skuzila sam kako se muskarci i zene pri izboru filmova jako razlikuju. Muskarci gledaju neke akcije, horrore, tucnjavske filmove da bi vidjeli druge "jake" muskarce, a zene romanticne komedije i drame. Interesantno, zar ne?
Ja sam tip americkih komedija, plesnih filmova i romanticnih drama. Gledam uzasno glupe filmove koji su vecinom bez smisla, tako da se mogu opsutiti. Glavno je da se dobro nasmijem, pustim koju suzu na srcedrapajucim scenama.
Uopce ti filmovi, samo volim gledati ono sto nemam, npr. ljubav.
Sutra se idem naci sa svojom bivsom cruom an rucak. Cak me ona pozvala. Cudo. Mislim da zelim ici kod japanca, Mr. Lee ne bi bio los. Bas sam se navukla na japansku hranu. Danas sam bila u Akakiku i pojela Sesam Chicken, samo nije okus nije bio narocit. Opet cu ici u manje resotrane, pa ce biti bolje. Mislim da bi trebala nesto i sama nauciti praviti. Mozda si nabavim neku kuharicu za azijska jela.

Post je objavljen 14.05.2008. u 23:56 sati.