Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malaanja

Marketing

O svemu po malo, riječ dvije


Eto, razriješili smo jedan „misterij“, odnosno na našu radost javio nam se gospodin o kojem smo Vam u prethodnom postu pisali. Gospodin redovito čita naš blog a razlog njegovog ne javljanja su obiteljski problemi. Evo što je „dotični“ gospodin rekao : „bilo mi je drago pročitati da Vam je žao sto se nisam javio sto je samo dokaz da Vam je stalo; budite bez brige, najgore su osobe koje se žele proslaviti na tuđoj nevolji a ja nisam takav; imam nekih obiteljskih problema pa me nema zadnjih tjedan i nešto vise dana.; niste Vi nigdje pogriješili, nastavljamo mi suradnju i dalje budite bez brige“.
Neopisivo nam je bilo drago što smo se nakon dugo vremena čuli sa gospodinom i što smo saznali da nije naša greška u komunikaciji, već splet nesretnih okolnosti.

Danas je petnaesti dan kako su Anja i mama Jasmina u Velom Lošinju u lječilištu „Pod Javori“. Za sad hvala Bogu rehabilitacija ide svojim tokom i nadamo se da će tako i ostati.
Još sedam dana i eto nam cure nazad. Iako se svakodnevno čujemo po par puta, nekako mi sad već polako jako nedostaju. Najviše mi fali onaj zarazan Anjin osmjeh. No ja se nadam da ako uspijem srediti sve obaveze da bi već 19 ili 20 krenuo prema Lošinju kako bi uspjeli zajedno još biti dva – tri dana a onda polako svi zajedno pravac Zagreb.Ali kao što sam rekao, sve ovisi koliko će mi obaveze dozvoljavati.

Za kraj samo da Vam kažem da je trenutno stanje od Vaših poziva na humanitarnom telefonu za pomoć Anji 610,82 kune. Hvala Vam svima koji svojim pozivima pomažete pri skupljanju novčanih sredstava za daljnje Anjino liječenje.

Toliko za danas od mene, primite lijepe pozdrave wave od tate Tomislava iz Zagreba kao i od Anje i mame Jasmine iz Velog Lošinja.



Post je objavljen 15.05.2008. u 08:00 sati.