Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

Atari-go u Centru na Prekrižju – 13. 05. 2008.

Po unaprijed dogovorenom programu u Centru za odgoj i obrazovanje na Prekrižju u Zagrebu je odabranoj grupi djece predstavljen atari-go.
Igru im je predstavila grupa već iskusnih igrača i organizatora ove igre iz Velike Gorice. U velikogoričkom Centru već devet godina se radi sa djecom jednom tjedno po dva školska sata igrom atari-goa.
Grupu je predvodila Marina, iskusni pedagog-defektolog i organizator, te kao stručna osoba za ovu igru Mladen, dugogodišnji igrač goa. U ekipi prezetatora su još bili Ivan, Adil, Filip i Žac.
Djecu je organizirala njihova odgojiteljica i voditeljica teta Nada.
Djeci su predstavljena osnovna pravila atari-goa na magnetnoj pokaznoj ploči. Nakon prikaza okupljenom razredu se krenulo na međusobnu igru među djecom domaćinima. Djeca su pokazala zanimanje i aktivnost, a posebno su se istaknuli mali Željko, Luka i Karlo. Nisu ni ostali nešto zaostajali, ali ovu trojicu sam, za ovo kratko vrijeme, ja zapazio.
Rastali smo se uz dogovor o daljnjoj suradnji. Trebati će ih naučiti, a posebice voditelje, voditi natjecanja i usvajati nova znanja. Naravno, mi ostajemo na pomoć.
bl. Muradenu


Post je objavljen 14.05.2008. u 14:33 sati.